Jelena Urukalo skuhala večeru za 45 minuta
srijeda, 07. travnja 2010.
Jelena je svojim gostima pripremila sirovo meso – tatar biftek s kojim, priznala je, baš i nije bila zadovoljna
U novom tjednu ekipa Večere za 5 preselila se u malo sunčanu, malo kišnu Rijeku gdje će se bivša manekenka Jelena Urukalo natjecati s ostalim kandidatima za titulu najboljeg domaćina i kuhara.
Jelena je u modnom svijetu punih dvanaest godina, te je sada ponosna vlasnica jednog kozmetičkog salona. Jelena ne kuha često i bez srama izjavljuje da je za nju kuhanje "tek toliko, da se nešto pojede". Mlada poduzetnica je u kuhinji oborila rekord u brzom spravljanju večere zbog čega ju je Belma proglasila najbržom kandidatkinjom u povijesti Večere za 5.
Svoju brzinu objasnila je činjenicom da je prezaposlena u životu, te je navikla na brzinu i jednostavnost. Zato je za svoje protukandidate i odabrala jednostavan jelovnik na kojem se među ostalim pronašlo i sirovo meso - tatarski biftek s kojim Jelena baš i nije bila zadovoljna. Belmi jednostavan meni nije smetao, dapače - osim smetala sa štopericom u ruci, mlada voditeljica je bila i prvi degustator svih Jeleninih jela.
Kako se bivša manekenka snašla u kuhinji i da li je svojom jednostavnošću osvojila ostale kandidate pogledajte već sljedeći tjedan od ponedjeljka do petka u 19:10 u "Večeri za 5" RT Televizije.
Komentari (7)