Awkwafina i John Cena predstavljaju "Jackpot!"

srijeda, 03. srpnja 2024.

Akcijska komedija na Prime Video stiže ovog kolovoza

Foto: YouTube

Ovakvu utrku za jackpot nikad niste zamišljali.

Awkwafina i John Cena glavne su zvijezde nove akcijske komedije Jackpot! koju su jučer predstavili i prvim službenim trailerom. Riječ je o filmu u režiji Paula Feiga (Slatka mala tajna, Specijalne agentice, Djeveruše), a scenarij potpisuje Rob Yescombe.

Radnja je smještena u blisku budućnost, konkretno u Kaliforniju 2030-ih kad je tvrtka Grand Lottery osmislila jedinstvenu igru: možete postati legalni dobitnik više milijardi dolara vrijednog jackpota samo ako ulovite pravog dobitnika prije zalaska sunca i – ubijete ga.

Kad se Katie Kim (Awkwafina) preseli u Los Angeles, slučajno se nađe u posjedu dobitnog listića lutrije i mora bježati od horde lovaca na nagrade koji je žele ubiti kako bi došli u posjed vrijedne nagrade. Skoro jedina šansa za preživljavanje dolazi u obliku amaterskog agenta za zaštitu Noela Cassidyja (John Cena) koji će učiniti sve što može kako bi ona doživjela zalazak sunca – naravno, u zamjenu za postotak njezine bogate nagrade. No, Noelu je na putu njegov ljuti suparnik Louis Lewis (Simu Liu) koji bi također rado proviziju za čuvanje.

U ovoj zabavnoj komediji u ostalim su ulogama Seann William Scott, Sam Asghari, Marian Green, David Conk, Josh Diogo i Rosanna Scotto.

Uz najavu filma, na kraju Awkwafina i Cena objavljuju mogućnost stvarnog jackpota, ali riječ je o nagradnoj igri samo za SAD. Detalje možete pogledati na službenoj poveznici.

Jackpot! će na streamingu Prime Video biti dostupan od 15. kolovoza.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti