Predstavljen novi Hellboy

utorak, 02. srpnja 2024.

Tvorac originalnog Hellboy stripa Mike Mignola izvršni je producent i ko-scenarist novog filma

Ljubitelji stripova o Hellboyu mogu se veseliti jer nam uskoro stiže nova filmska adaptacija, a danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer filma Hellboy: The Crooked Man. Jack Kesy preuzeo je naslovnu ulogu, a trailer nam otkriva kako se Kesyjev Hellboy nalazi na napetom i opasnom putovanju gdje ga čekaju razna čudovišta i demoni.

Tvorac originalnog Hellboya Mike Mignola izvršni je producent filma te je surađivao na scenariju koji potpisuju Christopher Golden i Brian Taylor.

Ako je suditi po prvom traileru, novi će Hellboy biti puno mračniji i više u horor stilu no dosadašnji filmovi. Priča koja nas očekuje prati parapsihologinju Bobbie Jo Song, koja dobije zadatak donijeti pauka Uredu za paranormalno istraživanje i obranu, ali joj je potrebna Hellboyeva pomoć kada stvari krenu u krivom smjeru. Oni zajedno putuju preko Appalachije kako bi se izborili protiv "The Crooked Mana", koji je poslan na Zemlju kako bi skupljao ljudske duše za vraga.

Kesy je preuzeo naslovnu ulogu u kojoj smo do sada gledali Rona Perlmana i Davida Harboura, a uz Kesyja će također glumiti Jefferson White, Leah McNamara, Joseph Marcell, Adeline Rudolph i Nathan Cooper.

Film Hellboy: The Crooked Man bi sa prikazivanjem u kinima diljem svijeta trebao krenuti 19. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti