Jenna Coleman je detektivka zarobljena u zamku u najavi serije "The Jetty"

ponedjeljak, 01. srpnja 2024.

BBC je objavio prvi najavni teaser trailer za svoju nadolazeću kriminalističku dramu "The Jetty"

Što ako potraga za istinom zaprijeti svemu što znaš? Jenna Coleman susrest će se s tom dilemom u novom seriji The Jetty, koja je ovih dana predstavila svoj prvi najavni trailer.

Nova BBC kriminalistička drama The Jetty donosi nam priču o kompleksnim stanovnicima jezivog grada na jezeru gdje su požar, zastarjeli slučaj nestale osobe i zabranjeni trojac zagonetno povezani.

Kada vatra proguta posjed u predivnom gradu pored jezera u Lancashireu, detektivka Ember Manning (Coleman) mora otkriti kako je to povezano s istraživačkim novinarom koji istražuje zastarjeli slučaj nestale osobe i zabranjeni ljubavni trokut između čovjeka u dvadesetima i dvije maloljetne djevojke.

No kako se Ember počne približavati istini tako sve to počne prijetiti uništenjem njenog vlastitog života, prisiljavajući ju da preispita sve što je mislila da zna o svojoj prošlosti i sadašnjosti i gradu koji je oduvijek zvala domom.

U seriji uz Coleman također glume Tom Glynn Carney, Ruby Stokes, Archie Renaux, Laura Marcus, Bo Bragason, Weruche Opia i Amelia Bullmore.

Serija The Jetty stiže na BBC 15. srpnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti