Lily Rose-Depp i Bill Skarsgård u traileru za horor "Nosferatu"

utorak, 25. lipnja 2024.

Remake gotičke priče u kina stiže oko Božića

Foto: YouTube

On stiže. NOSFERATU.

Bill Skarsgård postaje Nosferatu u filmu Roberta Eggersa koji donosi novu verziju kultnog nijemog filma iz 1922. godine. No, kako glumac zaista izgleda u toj ulozi još će neko vrijeme ostati misterij jer u prvom teaseru studio Focus Features odlučio ga je pokazati tek vrlo kratko (i oskudno).

Eggers potpisuje i scenarij i režiju, a iz kratkog sinopsisa samo možemo saznati da je ovo priča o opsesiji jedne uklete mlade žene u Njemačkoj tijekom 19. stoljeća i drevnog vampira koji je uhodi i sa sobom donosi neviđeni užas.

Lily-Rose Depp nalazi se u ulozi Ellen Hutter, spomenute uklete žene kojom je Nosferatu opsjednut, a Nicholas Hoult glumi njezinog supruga Thomasa Huttera. Ranije su ovaj bračni par trebali glumiti Anya Taylor-Joy i Harry Styles, no oboje su odustali zbog drugih obaveza jer je Eggers film planirao još od 2015. godine. Taylor-Joy uz projekt je bila vezana od 2017., a Styles od 2022. pa ne čudi što je došlo do promjene planova kad je prošle godine produkcija konačno krenula.

Među ostalim glumcima nalaze se također jaka glumačka imena kao što su Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Willem Dafoe, Simon McBurney i Ralph Ineson.

Nosferatu u kinima očekujemo na blagdane, 25. prosinca.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti