Četiri prijateljice isprobavaju sve: od droge do TikToka

utorak, 18. lipnja 2024.

Bette Midler, Susan Sarandon, Sheryl Lee Ralph i Megan Mullally glume u filmu "The Fabulous Four"

Komedija The Fabulous Four prvim nas trailerom vodi na fantastičnu ljetnu avanturu na koju nas vode Bette Midler, Susan Sarandon, Sheryl Lee Ralph i Megan Mullally kao četiri dugogodišnje prijateljice koje se ponovno sastaju nakon niza godina.

Trailer nam otkriva posebnu vezu između ove četiri prijateljice, koje su sada već u svojim šezdesetima. Čekaju ih novi izazovi, ali i dalje kvalitetno provode vrijeme skupa i dobro se zabavljaju. No njihovo putovanje krije tajnu.

Lou (Sarandon), Kitty (Ralph) i Alice (Mullally) otkrivaju kako njihov zabavni put na Key West nije samo radi odmora i zabave već krije i iznenađenje: Marilyn (Midler) ponovno se udaje i želi da joj njene najbolje prijateljice budu djeveruše.

Ono radi čega su Marilynine prijateljice zabrinute jest to da smatraju kako Marilyn ovaj novi brak koristi kao obrambeni mehanizam za gubitak svog nedavno preminulog supruga, radi čega se ovaj brak na brzaka čini kao loša ideja. No dok pokušavaju otkriti na koji način pomoći svojoj prijateljici, zabave im neće nedostajati te će probati svašta - od trave do TikToka.

Redateljsku palicu filma drži Jocelyn Moorhouse, a scenarij zajednički potpisuju Ann Marie Allison i Jenna Milly. U filmu također glume Bruce Greenwood, Brandee Evans i Timothy V. Murphy.

Na ljetnu avanturu s četiri fantastične prijateljice krenut ćemo 27. srpnja kada film The Fabulous Four krene s prikazivanjem u kinima.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti