TV Preporuke dana – Petak 7.6.

petak, 07. lipnja 2024.

Odlične serije i emisije uz solidan izbor filmova u ranijem i kasnom terminu

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Kneževinu potresa mnoštvo probleme. Štakori šeću dvorom, Franci su u godišnjem izvješću Kneževinu stavili na drugo mjesto po korumpiranosti u cijeloj uniji.

Van der Valk, HTV 2 u 20:15 sati
Ritualno ubojstvo psihijatra za vrijeme obreda prizivanja demona. Sve upućuje na natprirodan slučaj.

Potraga za zločincem, HTV 2 u 21:50 sati
19. kolovoza 2004. francuska studentica Amelie Delagrange pronađena je u parku Twickenham sa smrtonosnim ozljedama glave. Viši inspektor Colin Sutton iz metropolske policije postavljen je za glavnog istražitelja slučaja.

FILMOVI

Air Force One, HTV 1 u 20:45 sati
Triler drama Wolfganga Petersena izuzetno je uzbudljiva i dinamično režirana priča. Redatelj iznimno vješto koristi klaustrofobične interijere predsjedničkog zrakoplova majstorski gradirajući napetost.

Utrka sa susjedima, RTL u 22:30 sati
Jeff i Karen Gaffney primjer su klasičnog para iz pregrađa. Iako njihovi životi ne mogu biti dosadniji, to Gaffneyima savršeno odgovara. No, sve će promijeniti kada se u susjedstvo dosele Natalie i Tim Jones, naizgled savršeni susjedi koji skrivaju nevjerovatnu tajnu.

Bez signala, Nova TV u 23:05 sati
Kako bi oživjeli svoj brak i ponovno se povezali, par odlazi na vikend odmor bez tehnologije u udaljeni planinski gradić. Ono što počinje kao savršen bijeg od tehnologije ubrzo izmiče kontroli.

Šah-mat, HTV 1 u 23:35 sati
Nakon što devetnaestogodišnji JR završi u zatvoru brzo ga očara karizmatični kriminalac Brendan Lynch koji za mladog buntovnika ima velike planove. No, prvo trebaju pobjeći iz zatvora.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti