Nova turska serija "Divlje srce" uskoro na Novoj TV

subota, 25. svibnja 2024.

Rastrgan između dvaju svjetova, morat će donijeti odluku života - emotivna serija osvojila je srca publike

Foto: Nova TV

Uskoro će gledatelji u programu Nove TV moći gledati još jednu napetu i emotivnu tursku seriju – dramski hit Divlje srce koji se emitira u više od 40 zemalja. U njoj ćemo pratiti Jamana kojeg tumači Halit Özgür Sari, hrvatskoj publici poznat kao Kadir, najstariji brat iz dramske serije Snaga obitelji.

Divlje srce prati nevjerojatno putovanje Alija, koji je otet kao dječak i završio je radeći za bandu koja ga je otela. Nakon godina proživljenih teškoća, Ali se preimenuje u Jaman i bježi svojim otmičarima kako bi zajedno sa svoja tri prijatelja izgradio novi, bolji život.

Ovoj družini nije lako, ali marljivo rade i uspijevaju ostaviti mračnu prošlost iza sebe. Stvari se zakompliciraju kada Jaman upozna Ruju, lijepu djevojku iz bogatog dijela grada. Njezin se dečko umalo predozirao i na Jamanu je da ga spasi. Odvodi Rujina dečka njegovoj majci liječnici.

Kasnije, nakon što je dečko pretukao Jamanovog najboljeg prijatelja u znak odmazde, jer je njegovoj majci otkrio njegov problem s drogom, Jaman odlazi u njegov dom kako bi se osvetio. Tada Jaman shvaća da je Rujin dečko njegov brat, a on je zapravo Ali Sojsalan, dječak koji je otet prije 15 godina.

Uhvaćen između obitelji koju je stvorio i obitelji koja mu je ukradena, put pred njim je neizvjestan. Je li on Jaman ili Ali? Kroz sve to, Jaman nekako uspijeva održati svoju dušu čistom i nikada ne podlegne tami koja ga okružuje.

Uzbudljiva hit serija Divlje srce uskoro na Novoj TV!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti