Lucy Lawless ponovno je na slučaju u četvrtoj sezoni serije "My Life is Murder"

četvrtak, 09. svibnja 2024.

Neustrašiva detektivka Alexa Crowe vraća se na male ekrane ovog ljeta

Lucy Lawless se uskoro vraća u akciju jer ju u četvrtoj sezoni serije My Life is Murder čekaju neke nove fascinantne zagonetke, otkriva nam prvi trailer za četvrtu sezonu serije. Lawless ponovno utjelovljuje super detektivku Alexu Crowe, neustrašivu bivšu istražiteljicu australske policije i amaterku u pečenju kruha od kiselog tijesta, koja je osvojila srca gledatelja svojom oštroumnošću i sposobnostima rješavanja zločina kroz tri sezone hvaljene serije.

Ovaj put čeka nas osam novih zločina koji se kreću od frizera ubojica do zlih udovica i smrtonosnih suflea, obećavajući obilje komedije i intrige dok Crowe otkriva istinu. Trebat će joj malo više pomoći od prijatelja, obitelji i njezine mačke, Chowdera, kako bi riješila svoje posljednje slučajeve jer oni postaju samo kompliciraniji.

Trailer počinje kratkim ponovnim predstavljanjem Crowe, njezinih talenata i hobija nakon što su je gledatelji posljednji put vidjeli u listopadu 2022. godine.

Velika detektivka kopa za informacijama o novim slučajevima, koji uključuju sve od neispravnog bacača teniske loptice do strijele u leđa i "smrti nesretnim slučajem". Ne boji se zaprljati ruke istražujući tajne podrume ili suočavajući se s sumnjivim pojedincima, iako je to također povremeno uvali u nevolje, uključujući i kad rasplače osumnjičenika nakon što ga udari u glavu. Uz svu ozbiljnost slučajeva, ona se zabavlja dok otkriva svaki misterij, testira svoje teorije i poziva svoje prijatelje na ponekad kaotičnu vožnju.

Uz Lawless će u novoj sezoni također glumiti Ebony Vagulans, Joe Naufahu, Martin Henderson i Rawiri Jobe.

Nove epizode serije My Life is Murder na male bi ekrane trebale stići 17. lipnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti