Tajne su opasne u najavi serije "Maxton Hall - Svijet između nas"

utorak, 23. travnja 2024.

Njemačka serija se temelji na romanu "Save Me" Mone Kasten

Prime Video je ovih dana predstavio službeni trailer za svoju novu seriju Maxton Hall – Svijet između nas (Maxton Hall - Die Welt zwischen uns) koja oživljava priču o Ruby i Jamesu iz hvaljenog romana Save me Mone Kasten. Smještena u pozadini luksuzne, ali tajnovite privatne škole Maxton Hall, serija istražuje živote Jamesa Beauforta, bogatog nasljednika, i Ruby Bell, pametne stipendistice skromnijeg podrijetla.

Trailer nam daje uvid u složene odnose i romantične obrate koji definiraju njihov svijet. Također nagovještava glavne trenutke napetosti i prijateljstva, sugerirajući radnju u kojoj Ruby i James, unatoč tome što dolaze iz različitih svjetova, izazivaju očekivanja i tajne svog elitnog okruženja.

Priča poprima dramatičan obrat kada Ruby nesvjesno otkrije skandaloznu tajnu koja bi mogla uništiti ugled Jamesove obitelji. James pokušava kontrolirati posljedice pa pokušava kupiti Rubynu šutnju. Unatoč njihovim početnim razlikama i Jamesovoj upitnoj taktici, između njih se razvija složen odnos. Ruby se nađe uvučena u Jamesov svijet privilegija i moći, dok James počinje uviđati vrijednost u Rubynoj iskrenosti i snažnom moralnom kompasu. Roman istražuje teme ljubavi, povjerenja, klasne podjele i osobnog integriteta, a sve je smješteno u pozadini visokog školskog okruženja punog tajni i društvenih rivalstava.

Njemačka serija priča suvremenu priču o ljubavi između društvenih slojeva, punu tajni i intriga. Maxton Hall – Svijet između nas režirali su Martin Schreier i Tarek Roehlinger, autorica je Daphne Ferraro. Harriet Herbig-Matten i Damian Hardung glume u seriji, kao i Sonja Weißer, Ben Felipe, Fedja van Huêt, Runa Greiner, Justus Riesner, Clelia Sarto, Andrea Guo i Eidin Jalali.

Svih šest epizoda bit će dostupne na Prime Videu od 9. svibnja 2024. i moći će se pogledati u više od 240 zemalja i teritorija.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti