TV Preporuke dana – Subota 13.4.

subota, 13. travnja 2024.

Za razliku od petka, subota donosi ogroman izbor hit filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
U 3. emisiji zvjezdani parovi za prolaz u sljedeći krug bore se izvodeći šansonu odnosno pop pjesme.

FILMOVI

Prava istina, Doma TV u 19:55 sati
Odvjetnik Richard Ramsay uvučen je u jedan od najzamršenijih slučajeve njegove karijere. Njegov klijent Mike Lassiter, sin Richardove bliske prijateljice, optužen je za ubojstvo vlastitog oca, imućnog i utjecajnog Boonea Lassitera. Iako je Mike priznao ubojstvo, Richard je uvjeren da stvari nisu tako čiste kako se čine.

22 milje, Nova TV u 20:15 sati
Mali tim elitnih američkih obavještajaca, koji su dio tajne taktičke postrojbe, pokušavaju iz Indonezije izvući tajanstvenog policajca koji nudi povjerljive informacije.

King's Man: Početak - PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Temeljen na stripu The Secret Service Marka Millara i Davea Gibbonsa, novi nastavak u franšizi Kingsman vodi nas na početak priče, prije radnji koje su se dogodile u filmovima Kingsman: Tajna služba i Kingsman: Zlatni krug.

Ponoćna smjena, HTV 3 u 21:15 sati
U najbogatijim naseljima Mexico Cityja obitelj Ochoa ima privatno vozilo hitne pomoći i s ostalim pružateljima te usluge natječe se za pacijente kojima je ona hitno potrebna.

Vozač, Nova TV u 22:05 sati
Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću.

Oldboy, HTV 3 u 22:45 sati
Običnog sretno oženjenog građanina, Ho Dae-sua (Min-sik Choi) jedne večeri otme nepoznati otmičar i zatoči ga u sobu punih 15 godina. Nakon što biva pušten iz zatočeništva vođen željom za osvetom dobiva od nepoznatog čovjeka 5 dana da otkrije razloge svog zatočeništva.

Freddie Mercury: Posljednji čin, HTV 2 u 22:55 sati
Ovo je priča o epskom koncertu koji su prijatelji Freddieja Mercuryja održali njemu u čast s ciljem podizanja svijesti o bolesti od koje je umro i borbe protiv stigme koja je prati.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti