"Joker: Folie à Deux" ima prvi službeni poster, trailer stiže u utorak!

četvrtak, 04. travnja 2024.

Nastavak "Jokera" dobio je oznaku R zbog priličnog nasilja i golotinje

Foto: Instagram

Sredinom veljače redatelj Todd Phillips otkrio je da bi prvi teaser trailer za Joker: Folie à Deux mogao stići u travnju, a jučer je to i potvrdio!

Uz objavu prvog službenog postera novog filma, redatelj je najavio da trailer očekujemo već ovog utorka, 9. travnja! Phillips je vijest objavio na društvenim mrežama na kojima nije otkrio ništa osim izlaska trailera tako da se s njegovim izlaskom nadamo i detaljima o radnji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Todd Phillips (@toddphillips)

Ono što dosad znamo jest da će nastavak Jokera iz 2019. godine biti glazbena kriminalistička drama, da glavne uloge imaju Joaquin Phoenix i Lady Gaga, a ovih dana stigla je i službena potvrda da će imati oznaku R zbog „ponešto brutalnog nasilja, psovki, nešto seksualnog sadržaja i poneke pune golotinje“, stoji u objašnjenju MPAA. Slično je bilo i s originalnim filmom pa oznaka R nikoga nije iznenadila, već samo potvrdila očekivanja.

Phillips ponovno režira i napisao je scenarij sa Scottom Silverom, a u zasad poznatim ulogama još su Zazie Beetz, Catherine Keener i Brendan Gleeson. Joker je prije pet godina ostvario fantastičan uspjeh u kinima i izvan njih sa zarađenih preko milijarde dolara diljem svijeta te s najviše nominacija za nagradu Oscar, njih 11, od kojih je osvojio njih dvije: Phoenix za najboljeg glavnog glumca i Hildur Guðnadóttir za najbolju originalnu glazbu.

Joker: Folie à Deux u kina stiže 4. listopada, pet godina nakon prvog filma.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti