Zločesti dečki (opet) se vraćaju u akciju u traileru za "Bad Boys: Ride or Die"

srijeda, 27. ožujka 2024.

Will Smith i Martin Lawrence u četvrtoj avanturi, u kinima ovog lipnja

Foto: YouTube

Ovog ljeta, svima omiljeni zločesti dečki vraćaju se u još jednoj avanturi, no ovaj put su na drugoj strani zakona.

Prema scenariju Chrisa Bremnera i u režiji Adila El Arbija i Bilalla Fallaha čeka nas Bad Boys: Ride or Die, četvrti film u akcijskom serijalu Zločesti dečki koji je krenuo 1995., nastavio se Zločestim dečkima 2 2003. nakon kojih smo čekali 17 godina do trećeg filma, Zločesti dečki zauvijek.

Jučer je Sony Pictures predstavio prvi trailer koji su najavili glavne zvijezde filma, Will Smith i Martin Lawrence, te koji nam donosi neke detalje o radnji. Mike Lowrey i Marcus Burnett spremni su za novu akciju, najuzbudljiviju i najopasniju dosad. Dvojac se nađe usred istrage ilegalnog šverca droge u Miamiju koje je povezano s njihovim nekadašnjim policijskim kapetanom, nakon čega apsolutno sve što mogu zamisliti – kreće nizbrdo.

Uz Smitha i Lawrencea u četvrtom filmu glume Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Paola Núñez, Rhea Seehorn, Tasha Smith i Ioan Gruffudd.

Bad Boys: Ride or Die u kinima premijerno očekujemo 7. lipnja, a u Hrvatskoj su dobili prijevod Zločesti dečki: Sve ili ništa.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti