Napokon je stigla prva najava nove verzije filma "Vrana"

petak, 15. ožujka 2024.

Bill Skarsgård nalazi se u glavnoj ulozi filma, u kojem također glume FKA twigs, Danny Hudson i Isabella Wei

Prošlo je točno tri desetljeća otkako je na snimanju filma Vrana svoj život tragično izgubio Brandon Lee, sin legende Brucea Leeja. Već godinama se rade planovi o stvaranju nove verzije tog filma, ali sve do sada projekt nije uspio krenuti s početne točke. No ove godine napokon stiže nova verzija, a Bill Skarsgård preuzeo je ulogu koja je bila presudna za nesretnog Brandona Leeja.

Danas napokon imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer, a prvi kadrovi nam otkrivaju kakvu je verziju Rupert Sanders osmislio prilikom ekranizacije kultnog stripa Jamesa O'Barra.

Uz Skarsgårda u ulozi Erica Dravena, također glumi FKA twigs kao Dravenova zaručnica Shelley. Danny Huston također se nalazi u glumačkoj ekipi, što je zanimljivo jer je njegov nećak Jack Huston u jednom trenu bio odabran za glavnu ulogu, od koje je na kraju odustao. Njima se pridružuje i Isabella Wei kao Zadie.

Novi će film donijeti istu priču kao i original, samo na drugačiji način. Eric Draven je čovjek koji nakon svoje smrti i smrti svoje zaručnice ponovno dolazi u ovaj svijet kako bi osvetio njenu smrt.

Sandersova verzija Vrane s produkcijom je završila još u listopadu 2022. godine, a svjetlo će dana napokon ugledati 7. lipnja ove godine kada film krene s kino-distribucijom diljem svijeta.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti