Britanska triler serija "Dokaz nevinosti" u sklopu Krimi petka

nedjelja, 21. siječnja 2024.

Napeta serija snimljena je prema bestseleru hvaljenog pisca krimića Michaela Robothama

Napeta britanska triler serija Dokaz nevinosti snimljena je prema bestseleru hvaljenog pisca krimića Michaela Robothama. Radnja prati kliničkog psihologa Joea O'Loughlina osumnjičenog za ubojstvo, a glumi ga Aidan Turner. Prva epizoda serije Dokaz nevinosti prikazuje se u petak, 26. siječnja u 23:25 na Drugom HRT - HTV 2, u sklopu Krimi petka.

Joseph O'Loughlin na prvi pogled ima savršen život: lijepu ženu, kći koja ga obožava i uspješnu karijeru kliničkog psihologa. No čak se i naizgled savršen život može u trenu raspasti.

Dovoljni su jedna mrtva djevojka, problematični mladi pacijent i najveća laž u njegovom životu. Uhvaćen u mrežu obmana i laži, Joseph stavlja sve na kocku i kreće u potragu za ubojicom koja će ga odvesti u najmračnije zakutke ljudskog uma.

1. epizoda: Kad policija zamoli uspješnog psihologa Joea O'Loughlina da im pomogne u istrazi ubojstva mlade žene, mračne tajne iz njegove prošlosti počinju izlaziti na vidjelo.

Uz Aidana Turnera u seriji The Suspect glume Shaun Parkes, Adam James, Bobby Schofield, Sian Clifford, Camilla Beeput i Anjli Mohindra

Scenarist je Peter Berry, a režiser James Strong.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti