Rose Leslie u napetoj istrazi u drugoj sezoni serije "Vigil"

petak, 19. siječnja 2024.

Britanska policijska triler serija Vigil dobila je novi napeti trailer, vraćaju se Rose Leslie i Suranne Jones

Nakon dugog iščekivanja, ljubitelji triler serije Vigil napokon će moći uživati u drugoj sezoni. Peacock je ovih dana objavio kako je određen datum premijere za sve nove epizode druge sezone, a tim povodom smo dobili priliku vidjeti i prvu najavu za drugu sezonu.

U novoj sezoni Vigila, inspektorica Amy Silva (Suranne Jones) i istražiteljica Kirsten Longacre (Rose Leslie) imaju zadatak provesti internu istragu nakon niza smrtnih slučajeva koji su se dogodili unutra škotskog vojnog objekta.

U traileru se jasno vidi da će, slično kao u prvoj sezoni, Vigil pomiješati etiku, tehnologiju i prekrasne krajolike. Može se osjetiti kako napetosti rastu dok dobivamo pregled epizoda, a čini se kako može biti samo gore jer se Amy i Kirsten počnu približavati višim ešalonima škotskih zračnih snaga kako bi odredile tko je odgovoran.

Glumačku postavu Vigila također čine Gary Lewis, kao i novopridošli Dougray Scott, Romola Garai, Amir El-Masry, David Elliot, Oscar Salem, Chris Jenks, Jonathan Ajayi, Steven Elder, Khalid Laith Nicoel i Alastair Mackenzie. Seriju Vigil je kreirao Tom Edge.

Peacock premijerno prikazuje svih šest epizoda druge sezone serije Vigil 15. veljače.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti