TV Preporuke dana – Nedjelja 31.12.

nedjelja, 31. prosinca 2023.

Stara godina donosi prikladne emisije te povelik izbor novijih i starijih hit filmova koje uvijek rado gledamo!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu ove nedjelje na Staru godinu, 31. prosinca.

EMISIJE

Godina za pamćenje, HTV 1 u 20:15 sati
Na Staru godinu gledamo prvu emisiju zabavnog kviza koji nas vraća u određenu godinu iz prošlosti, uz pomoć voditeljice Daniele Trbović i dvojice kapetana, Roberta Ferlina i Marija Lipovšeka Battifiace.

I godina Nova 2024., Nova TV u 20:15 sati
Godinu na izmaku gledatelji Nove TV ispratit će, te Novu 2024. dočekati uz zabavne nastupe popularnih pjevača domaće glazbene scene i zabavne igrane scene popularnih lica s TV ekrana u već tradicionalno najzabavnijem i najveselijem novogodišnjem programu.

Zvijezde pjevaju - novogodišnji specijal, HTV 1 u 21:30 sati
Odaberite svoj najzabavniji par s kojim biste dočekali Novu godinu. U ovom posebnom izdanju nećemo birati nabolje pjevače, jer već znamo koji su to, nego biramo najzabavniji par!

Novogodišnji tulum, HTV 1 u 23:05 sati
Nakon završetka specijala showa Zvijezde pjevaju Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja pokušat će ocijeniti i tulum kojim dočekujemo Novu, te će se okušati u ulozi neformalnog žirija odnosno opuštenih voditelja.

S Novom do jutra, Nova TV u 1:30 sati
Nakon emisije I godina Nova 2024. zabava na Novoj TV se nastavlja s brojim glazbenim hitovima.

FILMOVI

SERIJAL Smrtonosno oružje, Doma TV od 20 sati
Vrlo vjerojatno jedan od najutjecajnijih akcijskih serijala svih vremena, doslovce je pokrenuo revoluciju akcijskog buddy-buddy filma, spajajući vrhunske akcijske sekvence s oduškom u vidu izrazito duhovitih scena, ali i s idilom obiteljskog doma. Smrtonosno oružje 2 slijedi u 22 sata, Smrtonosno oružje 3 u 0:05 sati te za kraj Smrtonosno oružje 4 u 2:20 sati.

Obitelj Addams, HTV 2 u 20:15 sati
Upoznajte jednu od najčudnijih, najneobičnijih i najstrašnijih obitelji svih vremena – obitelj Addams. Animiranu komediju su režirali Conrad Vernon i Greg Tiernan a temelji se na likovima koje je stvorio američki karikaturist Charles Addams, poznat po svojim izuzetno mračnim i jezovitim likovima.

Plaćenici, RTL u 20:15 sati
Akcijski triler o grupi vještih plaćenika unajmljenih da bi se ubacili u državu Južne Amerike i svrgnuli njezina nemilosrdnog diktatora. Kada misija započne, momci shvate da stvari nisu kakvima se čine i da su uhvaćeni u opasnu mrežu prevare i izdaje.

Pljačka, HTV 2 u 21:45 sati
Jedna od najvećih pljački u povijesti Britanije završila je bez ijedne uhićene oso­be, a opljačkani novac nikada nije pronađen. Lopovi su iskopali tunel do banke i ukrali sefove pune nakita i novca, ukupne vrijednosti oko 3 milijuna funti. O pljački se na naslovnicama pisalo neko­liko dana, a onda je odjednom sve prestalo. Ovaj film otkriva sve što je dosad skrivano.

Bitka kod Long Tana, RTL u 22 sata
Južni Vijetnam, kasno poslijepodne 18. kolovoza 1966. – tri i pol sata na plantaži kaučuka Long Tan, bojnik Harry Smith i njegovih 108 mladih i većinom neiskusnih australskih i novozelandskih vojnika bore se za svoje živote protiv snažnih neprijateljskih snaga vijetkonške i sjevernovijetnamske vojske koja broji 2500 vojnika.

Tigar i zmaj, HTV 2 u 23:30 sati
Od trenutka kad je izazvao spontani pljesak publike na Filmskom festivalu u Cannesu, pa do Oscara za najbolji strani film, fotografiju, glazbu i scenografiju, bilo je jasno kako je riječ o iznimnom ostvarenju koje je otvorilo novu stranicu filmske povijesti.

Kosa, HTV 3 u 23:40 sati
Formanova Kosa, u znatnoj mjeri različita od kazališnog originala, jedan je od najpoznatijih filmskih prikaza hipijevske kulture i filozofije.

Tko preživi, pričat će, RTL u 0:15 sati
Radnja ove urnebesne komedije odvija se 1882. godine u Arizoni, Albert, farmer bez samopouzdanja, gubi svoju voljenu djevojku povlačenjem iz dvoboja. Ubrzo susreće zanosnu Annu, te otkriva svoju hrabrost i puni potencijal kad Annin muž, poznati kriminalac, najavi svoj dolazak.

Vlak za Busan, HTV 2 u 1:25 sati
Dok se Južnom Korejom širi zastrašujući virus koji žrtve pretvara u zombije gladne ljudskog mesa, skupina putnika pokušava preživjeti u vlaku koji putuje od Seula do Busana.

Psiho, HTV 3 u 1:35 sati
Od početne scene, u kojoj nevjenčani par balansira zadovoljstvo i krivnju vodeći ljubav jedno poslijepodne u jeftinome motelu (što je rijetko prikazivano u filmovima velikih studija, 1960-ih godina), Psiho je najavio da će gledatelje odvesti na mjesta na kojima nikada nisu bili i teško da je razočarao.

Prokletstvo tugujuće žene, Doma TV u 4 sata
La Llorona. Tugujuća žena. Zastrašujuće ukazanje na granici raja i pakla. Sami spomen njenog imena izaziva strah već generacijama u cijelome svijetu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti