CMC 200 Party oduševio i rasplesao publiku u Slavonskom Brodu

subota, 26. kolovoza 2023.

Sinoć je otvoreno 7. izdanje Slavonija festa CMC 200 koncertnim nastupima u Tvrđavi Brod

Foto: CMC / Marina Pešić

Sinoć je otvoreno 7. izdanje Slavonija festa CMC 200 koncertnim nastupima u Tvrđavi Brod. Chosque, Mejaši, Boris Novković, Željko Bebek i Vigor zabavljali su Slavonski Brod.

Brojna publika uživala je u glazbenom programu - pjevala je i plesala na najveće hitove svojih omiljenih izvođača. U uzavreloj atmosferi, koncerti trajali su duže od očekivanog, što je publiku dodatno razveselilo.

CMC Party otvorio je Chosque i zagrijao publiku za nastavak glazbenog druženja. Po već uhodanom receptu CMC festivala, voditelji CMC TV-a, Edina Pršić Babić i Dalibor Petko, najavili su izvođače i pripremili publiku za nastavak partyja. Drugi su se na pozornicu popeli Mejaši koje je publika jedva dočekala. Tamburaši u starkama svojim su hitovima rasplesali publiku i atmosferu doveli do usijanja. Nakon što se publika već dobro zagrijala, Mejaše je na pozornici zamijenio Boris Novković. Zajedno sa svojim bendom otpjevao je svoje najveće hitove.

Vrhunsku atmosferu zadržao je Željko Bebek. Legenda domaće glazbe priredio je pravi spektakl i oduševio Brodsku publiku. Za kraj, publici je zapjevao Vigor koji je izveo presjek svojih najvećih hitova i tako zadržala ludu atmosferu CMC Partyja do kasno u noć, a publika ih je vjerno ispratila do samoga kraja.

Prije koncertnog spektakla na Tvrđavi Brod, održana je druga festivalska press konferencija u Slavonija fest CMC 200 warm up u cafe baru Navigator. Prezentirana su vina vinarije Stanić iz Slavonskog Broda i predstavljen je "TS Ambar - Pjesma o Slavonskom Brodu".

Festivalska večer samo što nije počela, čeka nas odličan rock spektakl za koji će se pobrinuti redom The reAnimatori, LES, Komuna, Zed Mitchell Band, The Splitters, Nela, Davorin i Bogovići te ovogodišnji headlineri - Zaprešić Boys, Opća Opasnost i Električni orgazam.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti