VIDEO: Arnold Schwarzenegger ima nekoliko ideja za Chrisa Hemswortha

ponedjeljak, 05. lipnja 2023.

Kako bolje promovirati novu seriju i film, ako ne uz šaljivi video s dvoje velikih zvijezda

Foto: YouTube

Nakon što je prije koji tjedan Netflix objavio da je njihov novi Chief Action Officer legenda akcijskog žanra Arnold Schwarzenegger, streaming servis objavljuje i zabavne videe na tu temu s ovom velikom zvijezdom.

Zadnji u nizu je scena u dizalu u kojem se Schwarzenegger nađe s Chrisom Hemsworthom čiji novi film Extraction 2, nastavak neočekivanog hita Extraction iliti Cijena spasa iz 2020., uskoro stiže na ovaj streaming. Schwarzenegger je, kao novi Netflixov zaposlenik, pun ideja za Hemswortha koji ih s nelagodom i smiješkom sluša, sve dok istom mjerom na vrati Schwarzeneggeru.

Naravno, sve je to reklama za Schwarzeneggerovu novu akcijsku seriju FUBAR koja je nakon nedavne premijere brzo postala najgledanija na streamingu, te za film Extraction 2 koji 16. lipnja stiže na Netflix. U nastavku prevedenom jednostavno Cijena spasa 2 Hemsworthov Tyler Rake vraća se s ruba smrti i vrlo brzo kreće u novu opasnu misiju jer mora spasiti zatočenu obitelj nemilosrdnog gangstera.

U Cijeni spasa 2 uz Hemswortha glume Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Tinatin Dalakishvili, Andro Jafaridze, Miriam Kovziashvili, Marta Kovziashvili i Daniel Bernhardt. Režiju potpisuje Sam Hargrave, a scenarij Joe Russo koji ga je napisao prema vlastitoj kratkoj priči – s tim da su obojica radili i originalni film.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti