Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Arnold Schwarzenegger ima novi posao - radi za Netflix!
Jedna od najvećih akcijskih zvijezda sad je zadužena za akciju na streamingu na poziciji Chief Action Officer

Arnold Schwarzenegger ima novi posao - radi za Netflix!

Foto: YouTube

Najnovija Netflixova objava sve je iznenadila, nasmijala i obradovala – naime, otkrili su novog zaposlenika u svojim redovima i to je ni manje, ni više, nego Arnold Schwarzenegger.

„Nitko ne voli akciju više od mene. Zato sam prihvatio ovaj veliki novi posao kao Netflixov chief action officer“, objašnjava nam akcijska zvijezda na promotivnoj YouTube objavi. A tko zna akciju bolje od zvijezde Terminatora, Komandosa, Predatora, Totalnog opoziva, Istinitih laži, Plaćenika...

Potom Schwarzenegger navodi hrpu novih Netflixovih naslova punih akcije među kojima su nastavak akcijskog trilera Extraction s Chrisom Hemsworthom Extraction 2, treća sezona hit serije The Witcher s Henryjem Cavillom i špijunski akcijski triler Heart of Stone s Gal Gadot te za koje daje vlastiti komentar i istovremeno obećava Netflixovim gledateljima da će marljivo raditi kako bi pretplatnicima omogućio najbolju akciju na svijetu.

U kratkom promotivnom videu nije zaboravio spomenuti ni svoju prvu televizijsku ulogu – riječ je o špijunskoj humorističnoj seriji Fubar čija premijera slijedi ovih dana, 25. svibnja, a u kojoj glumi s Monicom Barbaro. Njih dvoje su otac i kćer, Luke i Emma, koji slučajno otkriju da oboje potajno rade za CIA-u zbog čega će ionako rizična akcija postati i disfunkcionalni obiteljski posao. Serija ima 8 epizoda i sve će biti dostupne preksutra, a u ostalim ulogama su Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter i Gabriel Luna.

Zabavni video završava Schwarzeneggerovim zaključkom da nitko ne zna akciju kao on, kao što nitko ne pogađa kao Netflix.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala