Ne propustite spektakularno finale showa "Ples sa zvijezdama" u nedjelju!

subota, 20. svibnja 2023.

Od 13 parova, u završnici showa ostalo ih je troje, a samo će jedan odnijeti titulu pobjednika!

Foto: NovaTV

Od ukupno 13 senzacionalnih plesnih parova koji su kroz 11 tjedana svake nedjelje na male ekrane donosili plesnu čaroliju, u Plesu sa zvijezdama ostala su samo tri zvjezdano-mentorska para koji će ove nedjelje po posljednji put stati na plesni podij u velikoj završnici showa. Nedjeljne večeri postale su sinonim za ples, dobru glazbu i pregršt zabave, a pravi plesni i glazbeno-scenski spektakl dostojan finala čeka nas ove nedjelje kada će svoje posljednje plesove u showu izvesti zvijezde Frano Ridjan, Marco Cuccurin i Daria Lorenci Flatz te njihovi mentori Gabriela Pilić, Paula Tonković i Ivan Jarnec.

Parovi su iz tjedna u tjedan davali sve od sebe ne bi li besprijekorno svladali sve plesne izazove, no samo će jedan od njih odnijeti titulu pobjednika Plesa sa zvijezdama. Uzbuđenje je na vrhuncu, a pripreme su u punom jeku, pa ove nedjelje gledatelji mogu očekivati da će plesači i zvijezde pomaknuti granice i na podiju pokazati ono najbolje od sebe kako bi osvojili žiri i publiku.

„Mislim da će finalna emisija biti posebno nabijena emocijama jer ćemo vjerujem svi biti opušteniji i, iako uvijek damo sve od sebe, u finalu će to ipak biti za nijansu više. Mislim da gledatelji mogu očekivati baš puno emocija i ono najbolje od svih nas“, najavljuje talentirana glumica Daria Lorenci Flatz koja će s mentorom Ivanom u finalu plesati paso doble i tango.

Za finale je spreman i svestrani voditelj Frano Ridjan koji je dosad u showu pokazao da mu nijedan plesni izazov nije nemoguće svladati. „Tim #frabi ostavit će srce na terenu za sve prave “čagere” kojima je najveća pobjeda plesna umjetnost“, poručuje Frano koji će svoje plesno putovanje u showu zajedno s mentoricom Gabrielom zaokružiti valcerom i rumbom.

„Očekujte da ćete proći jedan roller coaster emocija – donijet ćemo veselje i seksipil, ljutnju i strast, a možda čak i malo emotivne tuge. Potrudit ćemo se da kroz naše točke obuhvatimo sve plesne stilove, ali i sve životne emocije i da zaista u jednoj večeri pokažemo sve ono što smo kroz cijelu sezonu naučili. Gledateljima preostaje samo da gledaju i uživaju“, najavljuje finalist Marco Cuccurin koji s mentoricom Paulom marljivo uvježbava koreografije za sambu i paso doble kojima će nastupiti u posljednjoj emisiji.

Osim standardnih i latinoameričkih plesova, svaki plesni par ove nedjelje zaplesat će i freestyle, pa će biti zanimljivo vidjeti što je svatko od njih pripremio za ovu posebnu kategoriju. Svaka točka pomno je planirana, a zahvaljujući specijalnim efektima, animacijama i rasvjeti svaka izvedba gledatelje će zasigurno ostaviti bez daha. Jedinstvenom vizualnom doživljaju doprinijet će spektakularni kostimi te pomno birana šminka i frizure uz koje će kandidati dodatno zablistati.

Samo nas jedan dan dijeli od velike završnice showa, a tko će odnijeti laskavu titulu pobjednika ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti