Radnja 3. sezone serije "Bijeli lotos" bit će smještena na Tajland

srijeda, 29. ožujka 2023.

Produkcija nove sezone tek treba krenuti, a očekujemo i objavu (nove) glumačke ekipe

Foto: YouTube

Nagrađivana HBO dramska serija Bijeli lotos nastavit će se u trećoj sezoni, a ovih dana doznalo se i gdje će biti smještena nova sezona.

Izvor blizak produkciji za portal Variety otkrio je kako će se nakon snimanja u resortima Four Seasonsa na Havajima i u Italiji radnja premjestiti na Tajland i to u jedan od četiri luksuznih posjeda koji se nalaze u Bangkoku, Chiang Maiju, Ko Samuiju ili regiji Zlatni trokut. Tajlandovi luksuzni Four Seasons resorti tako se protežu kroz grad, zemlju, džunglu i plažu zbog čega će tvorac serije Mike White imati ogroman izbor za tijek radnje.

White je sredinom prosinca, netom nakon završetka prikazivanja druge sezone, natuknuo da bi radnja sljedeće mogla biti negdje u Aziji te da će se fokusirati na smrt i istočnu religiju i duhovnost.

Iz HBO-a još nisu dali službeni komentar o ovoj temi. Produkcija treće sezone tek treba početi, a izvori također navode da se White trenutno nalazi na Tajlandu gdje proučava lokacije za snimanje. Glumačka ekipa nove sezone također tek treba biti objavljena, a pretpostavlja se da će biti riječ o sasvim novoj ekipi – kao što je to bio slučaj u prethodnoj sezoni.

Serija Bijeli lotos osvojila je 10 nagrada Emmy za prvu sezonu uključujući onu za limitiranu ili antologijsku seriju te Jennifer Coolidge za sporednu glumicu koja je od glavne ekipe jedina ponovila ulogu u drugoj sezoni kao Tanya McQuoid. Upravo ta uloga u drugoj sezoni priskrbila joj je nagradu Zlatni globus, a serija je među ostalim osvojila još i SAG nagrade.

Mike White osmislio je seriju te je njezin redatelj i scenarist. Bijeli lotos možete naći i na hrvatskom HBO Max streaming servisu na kojem se nalaze obje sezone.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti