Drew Barrymore i Adam Sandler žele nešto "značajno" za novu filmsku suradnju

srijeda, 22. ožujka 2023.

Njihov poslovni odnos krenuo je 1998. komedijom "Luda vjenčanja"

Foto: Depositphotos

Jedna od omiljenih glumačkih kombinacija u romantičnim komedijama su Drew Barrymore i Adam Sandler koji zajedno smišljaju novi projekt!

Glumački dio na velikom ekranu nismo zajedno vidjeli od 2014. godine i komedije Obiteljski kaos što je bila njihova treća suradnja, a sad navodno rade na novom filmu. Barrymore je neki dan izjavila da razgovaraju o novom projektu, ali da žele da ta njihova četvrta suradnja bude nešto posebno.

„Možda će biti slično onome što smo dosad radili, ali opet nećemo raditi sasvim drugačije samo da nešto dokažemo. … Adam i ja ćemo znati kad je to to. Radimo na pisanju na način da izbalansiramo muško-žensku perspektivu. Uvijek nastojimo ubaciti nešto za što smatramo da je smisleno i značajno, bilo da je to priča ili nešto što želimo vidjeti u priči. Nastojimo da je priča osobna, iako to nismo pravi mi na filmu“, rekla je.

Barrymore i Sandler danas su prijatelji, a poslovna suradnja krenula je 1998. godine romantičnom komedijom Luda vjenčanja, 2004. uslijedila je dirljiva komedija 50 prvih poljubaca, a 10 godina kasnije Obiteljski kaos. No, ovo nije prvi put da spominju svoju četvrtu suradnju – slično su već najavili 2020. tijekom showa MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Time kad su dobili nagradu u kategoriji Dynamic Duo. Barrymore je tada rekla Sandleru kako je zabavno bilo snimati filmove u zadnja tri desetljeća s njim, na što je Sandler dodao da je sad 2020. te da je vrijeme za novi.

Sandler je dosad tri puta surađivao i s Jennifer Aniston i to 2011. u komediji Moja lažna žena, 2019. u akcijskoj krimi komediji Slučajni detektivi za Netflix, a nedavno su završili produkciju na nastavku jednostavnog naziva Slučajni detektivi 2 koji na taj streaming stiže 31. ožujka.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti