Krakeni protiv sirena u animiranom filmu "Ruby Gillman, Teenage Kraken"

ponedjeljak, 20. ožujka 2023.

Najava filma "Ruby Gillman, Teenage Kraken" otkriva Lanu Condor i Jane Fonda kao dražesni krakeni

Animacijski studio DreamWorks razotkrio je prvi trailer za svoju nadolazeću animiranu avanturu Ruby Gillman, Teenage Kraken, čiju glumačku ekipu predvode Lana Condor i Jane Fonda. Animirani film prvotno je nosi naziv Meet the Gillmans, a donosi nam priču o morskom stvorenju koje živi u ljudskom svijetu, gdje nailazi na klasične tinejdžerske probleme.

Trailer nam predstavlja kompleksnu mitologiju iza filma Ruby Gillman, Teenage Kraken. Kako ljudi većinom nisu istražili oceane, tako je i većina morskih legendi potpuno izokrenuta. Pa zato vjerujemo da su krakeni čudovišta koja uništavaju brodove, što je apsolutna neistina jer su oni zapravo zaštitnici oceana, upleteni u tisućljetni rat s opakim sirenama.

Ovo je ujedno i priča o odrastanju te pratimo Ruby Gillman (Condor), koja je kraken, a u svojoj srednjoj školi otkrije sirenu. Ruby se pravi da je čovjek te ide u klasičnu školu, kao i sirena Chelsea (Annie Murphy), koja je sebična, tašta, narcisoidna te namjerava otkriti Rubynu tajnu. No Ruby je dobro pripremljena na opasnost koju Chelsea donosi jer dolazi iz duge linije kraken ratnika.

Naraciju u traileru predvodi Rubyna baka (Fonda), koja otkriva kako djevojka ima posebne moći, uključujući kamuflažu, superbrzinu pa čak i laserski vid te je moćno oružje protiv sirena. No Ruby je rastrgana između želje da bude obična tinejdžerica i dužnosti da zamjeni svoju baku kao zaštitnica oceana.

Koju će stranu Ruby odrabrati doznat ćemo 30. lipnja kada Ruby Gillman, Teenage Kraken stigne u kina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti