TV Preporuke dana – Petak 27.1.

petak, 27. siječnja 2023.

Današnja večer donosi velik izbor odličnih serija, polufinale SP-a u rukometu te poneki film

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.siječnja.

SERIJE / EMISIJE

McDonald i Dodds, HTV 2 u 20:15 sati
McDonaldica i Dodds uvučeni su u glamurozni svijet formule 1 nakon što slavna trkačka obitelj iz Batha, Addingtoni, prijavi ubojstvo jednog svog vozača.

SP u rukometu: Francuska - Švedska, RTL u 20:50 sati
Baš poput prvog polufinala, koje je kao repriza prošlog SP-a, drugo polufinale igrat će iste reprezentacije koje su se susrele na Svjetskom 2021. Tada je pobijedila Švedska (32-26), a sada će Francuzi imati priliku za uzvrat.

Igra prijestolja, HTV 3 u 21:05 sati
Zaključna, osma sezona opisuje vrhunac dva glavna sukoba u seriji: Velikog rata protiv Vojske mrtvaca i Posljednjeg rata za Željezno prijestolje.

Izdaja, Nova TV u 21:20 sati
Neslihan saznaje da je Murat prodao najdragocjeniju parcelu u vlasništvu tvrtke i ulazi u savez s Nedžatijem. Damla shvaća da Neslihan ima plan i odmah to govori Muratu.

Vera, HTV 2 u 21:50 sati
Viša inspektorica Vera Stanhope pozvana je na mjesto ubojstva asistentice Angele Konan koja je nađena u mračnoj šumi Northumberlandskog nacionalnog parka.

Agatha Christie: Kod bijelog konja, HTV 2 u 23:25 sati
Oko Marka se steže obruč i on počinje pucati po šavovima. Što će poduzeti da se spasi?

FILMOVI

Schindlerova lista, HTV 1 u 22:50 sati
Svoju priču Spielberg je zabilježio u crno-bijeloj tehnici što se pokazalo kao pun pogodak obzirom na veliki uspjeh koji je film ostvario, osvojivši i prestižnog Oskara.

Veza bez obaveza, Nova TV u 22:55 sati
Priča o lovcu na talente koja zapošljava novog urednika magazina s kojim se uskoro upušta u seksualnu vezu. Bez ikakvih obveza, na početku se čini da njihovo partnerstvo funkcionira, ali samo do onog trenutka kad lik ne shvati da je zapravo zaljubljen u svoju novu kolegicu

Gnjavatorica, Nova TV u 0:55 sati
Marnie je odnedavno udovica i vječni optimist koja se odseli u Los Angeles da bude bliže svojoj kćeri. Naoružana iPhoneom i s punim bankovnim računom, Marnie kreće u potragu za prijateljima, svojom svrhom, a možda i nekom novom ljubavi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti