Najava serije "Copenhagen Cowboy" poziva da istražimo dansko podzemlje

petak, 25. studenog 2022.

Nova serija danskog redatelja Nicolasa Windinga Refna stiže početkom godine

Netflix je ovih dana objavio prvi službeni trailer za nadolazeću seriju Copenhagen Cowboy, iza koje stoji renomirani danski redatelj Nicolas Winding Refn.

Redatelj koji stoji iza trilogije Diler i filmova Vožnja, Samo Bog oprašta i Neonski demon, o novoj je seriji rekao: "Sa serijom Copenhagen Cowboy vraćam se svojoj prošlosti da oblikujem svoju budućnost, stvarajući seriju, proširenje mojih alter ega koji se vječno razvijaju, ovog puta u obliku moje mlade heroine Miu."

Službeni opis serije otkriva nam radnju:

Copenhagen Cowboy je uzbudljiva, neonska, noir serija čija je radnja smještena u šest epizoda, a prati zagonetnu mladu heroinu Miu. Nakon cijelog života služenja i na rubu novog početka, ona putuje kroz zlokoban krajolik kriminalnog podzemlja Copenhagena. U potrazi za pravdom i sa željom za osvetom, ona nailazi na svoju suparnicu Rakel te zajedno kreću na odiseju kroz prirodno i natprirodno. Prošlost se na kraju transformira i definira njihovu budućnost dok dvije žene otkrivaju kako nisu same nego ih je mnogo.

Scenarij za seriju također potpisuju Sara Isabella Jönsson, Johanne Algren i Mona Masrifeatures. U glavnim se ulogama nalaze Angela Bundalovic i Lola Corfixen, a u sporednima su Zlatko Buric, Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, LiIi Zhang i Dragana Milutinovic.

Premijera serije Copenhagen Cowboy očekuje se 5. siječnja kada bi trebala stići na Netflix.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti