Lindsay Lohan se bori s amnezijom u najavi filma "Falling for Christmas"

ponedjeljak, 10. listopada 2022.

Blagdanska romantična komedija na Netflix bi trebala stići već početkom studenog

Za fanove Lindsay Lohan, Božić će ove godine doći malo ranije. Omiljena glumica vraća se na male ekrane, ovog puta u romantičnoj komediji Falling for Christmas, za koju danas imamo prilike vidjeti i prvu najavu.

Netflixova blagdanska romantična komedija donosi nam Lohan u ulozi nedavno zaručene, razmažene nasljednice, koja se nađe u potpuno nepoznatoj situaciji nakon nesreće tijekom romantičnih zaruka na vrhu planine.

Trailer nam otkriva veći dio priče: Lohan je razmažena nasljednica, koja uživa u bogatstvu svog imućnog oca, vlasnika lanaca hotela. Njen se život okreće za 180 stupnjeva kada ju dečko zaprosi na vrhu snježne planine, ali ju iznenadno nevrijeme baci s u provaliju. Zatrpanu snijegom ju nalazi šarmantni vlasnik prenoćišta (Chord Overstreet), a kada se ona ne može sjetiti tko je, on joj nudi smještaj i pomoć dok se ne sjeti svoje prošlosti.

U filmu također glume George Young, Jack Wagner, Olivia Perez, Chase Ramsey, Sean J. Dillingham i Antonio D. Charity.

Za Lohan će ovo biti prva već uloga od 2013. godine, a kako se u njoj snašla doznat ćemo 10. studenog, kada Falling for Christmas stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti