Predstavljen novi "Teksaški masakr motornom pilom"

ponedjeljak, 06. prosinca 2021.

Novi krvavi nastavak horor filma nastavlja se na original iz 1974. godine

Netflix je objavio trailer za najnoviji Teksaški masakr motornom pilom, krvavi nastavak kultnog istoimenog klasika Tobea Hoopera iz 1974. godine, nakon što su objavili i prve službene slike iz nadolazećeg filma.

Novi Teksaški masakr smješten je mnogo godina nakon originalnog filma, u vrijeme kada već dugo nitko nije čuo za ubojicu Leatherfacea, kojeg ovog puta utjelovljuje Mark Burnham. Iako je original dobio mnogobrojne nastavke, ovaj novi film ih sve ignorira te se pričom nastavlja direktno na prvi film.

S obzirom na to da se radnja nastavlja na original tako ćemo u njoj pratiti još jedan okršaj između krvoločnog ubojice i djevojke koja je preživjela taj njegov masakr u originalnom filmu, Sally Hardesty. Nju je u prvom filmu glumila Marilyn Burns, a sada će tu ulogu preuzeti Olwen Fouéré.

Redateljsku palicu filma drži David Blue Garcia, dok je scenarij napravio Chris Thomas Devlin. U glumačkim ulogama nalaze se Elsie Fisher, Sarah Yarkin, Moe Dunford, Alice Krige, Jacob Latimore, Nell Hudson, Jessica Allain, Sam Douglas, William Hope i Joylon Coy.

Novi Teksaški masakr motornom pilom snimljen je još prošle godine u Bugarskoj, a na streaming platformu Netflix trebao bi stići 18. veljače 2022. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti