Sandra Bullock traži iskupljenje u drami "The Unforgivable"

četvrtak, 28. listopada 2021.

Ovo je njezina prva velika uloga nakon uspjeha Netflixovog filma "Bird Box", a u drami glume sama poznata imena

Foto: YouTube

Netflix je nakon teasera za svoj novi dramski film The Unforgivable objavio cijeli trailer i prvi poster, a riječ je o naslovu u kojem glavnu ulogu ima Oskarovka Sandra Bullock.

Bullock je u filmu Ruth Slater, žena koja je nedavno puštena s izdržavanja zatvorske kazne od 20 godina zbog ubojstva policajca, a sad se pokušava integrirati u društvo koje je otvoreno osuđuje te pronaći svoju otuđenu mlađu sestru koju je bila primorana ostaviti samu.

Dramu je režirala Nora Fingscheidt (Razbijačica sustava), a scenarij su napisali Peter Craig, Hillary Seitz i Courtenay Miles prema popularnoj britanskoj mini seriji Unforgiven Sally Wainwright iz 2009. godine.

Projekt je u planu još od ljeta 2010. godine i prvotno se vodio pod naslovom Unforgiven kad je glavnu ulogu trebala imati Angelina Jolie, a tek je u kolovozu ove godine otkriven konačan naslov The Unforgivable.

Ovo je prvi veliki film u kojem Sandra Bullock ima glavnu ulogu nakon također Netflixovog naslova Bird Box, post-apokaliptičnog trilera koji je bio vrlo gledan na tom streaming servisu, iako mu kritika nije bila nešto sklona.

U ostalim ulogama su također zvučna imena kao što su Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan i Viola Davis.

The Unforgivable će zaigrati u odabranim kinima 24. studenog prije nego što stigne na Netflix 10. prosinca.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti