Margot Robbie i Ryan Gosling kao Barbie i Ken?

ponedjeljak, 25. listopada 2021.

Glumac je u završnim pregovorima za ulogu u igranom filmu koji je planiran za 2023. godinu

Foto: Depositphotos

Warner Bros. i Mattel već su izabrali Margot Robbie za ulogu Barbie u istoimenom igranom filmu, a sad su u tijeku završni pregovori oko uloge Kena za koju žele Ryana Goslinga.

Akcijska zabavna avantura, kako se projekt opisuje, režirat će Greta Gerwig koja je napisala scenarij s Noahom Baumbachom, a Robbie osim glavne uloge bit će i jedna od producentica projekta. Zasad nije previše poznato o radnji osim da će biti riječ o Barbie lutki koja je izbačena iz Barbielanda jer nije bila dovoljno savršena pa će krenuti u avanturu u stvarni svijet.

Planovi za igrani film o kultnoj Mattelovoj lutki postoje već godinama, a projekt se konačno počeo pokretati 2018. i 2019. godine kad su se Robbie, Gerwig i Baumbach priključili projektu. Goslingu je uloga bila ponuđena ovo ljeto kad ju je odbio zbog drugih planova, no planirani projekt je dobio odgodu pa glumac stigne raditi na filmu o Barbie lutki. Početak produkcije planiran je početkom 2022., a premijera bi trebala biti tijekom 2023. godine.

Gosling je nedavno završio s radom na velikom Netflixovom akcijskom trileru The Gray Man u režiji braće Russo, a riječ je o ekranizaciji istoimenog hit romana iz 2009. godine Marka Greaneya, a nedavno smo ga mogli gledati u ulozi legendarnog Neila Armstronga u biografskoj drami Prvi čovjek. Bio je dvaput nominiran za nagradu Oscar i to za dramu Half Nelson te glazbenu humornu dramu La La Land koja je osvojila 6 Oscara.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti