Zachary Levi kao Kurt Warner u prvoj najavi za "American Underdog"

četvrtak, 23. rujna 2021.

Sportska drama donosi priču o tome kako je običan djelatnik u trgovini postao zvijezda Super Bowla i NFL-a

Foto: YouTube

Iz Lionsgatea stižu prvi poster i teaser trailer za sportsku dramu American Underdog.

Snimljena prema knjizi All Things Possible Kurta Warnera koji ju je napisao s Michaelom Silverom pred nama je inspirativna priča o muškarcu koji je od djelatnika koji je punio police u trgovini postao zvijezda NFL-a, a njegova priča jedna je od najvećih u NFL povijesti. Warner je uključen u dvije kuće slavnih i jedini je igrač koji se nalazi i u Pro Football Hall of Fame i u Arena Football Hall of Fame.

Film je fokusiran na Warnerovu (Zachary Levi) jedinstvenu priču i mnogo godina izazova i prepreka koje su se našle pred njim, što ga je moglo odvratiti od njegove težnje da postane igrač NFL-a.

No, kad su se svi njegovi snovi činili dalekim tu su bile podrška njegove supruge Brende (Anna Paquin), glavnog trenera Dicka Vermeila (Dennis Quaid) te ostatka obitelji, prijatelja i suigrača zbog čega je Warner ustrajao i našao snagu da svijetu pokaže i dokaže kakav je prvak.

Andrew Erwin i Jon Erwin režirali su film, potonji je napisao scenarij s Davidom Aaronom Cohenom i Jonom Gunnom. U ostalim ulogama su Adam Baldwin, Bruce McGill, Ser'Darius Blain, Chance Kelly, Morgana Shaw i Brett Varvel.

Biografsku sportsku dramu American Underdog u kinima očekujemo ovog Božića.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti