Nove najave za "Cry Macho" donose komentare Eastwooda i drugih legendi

petak, 17. rujna 2021.

Legendarni redatelj i glumac snimio je svoj posljednji film koji igra i u našim kinima

Foto: YouTube

Nakon trailera i postera za vestern dramu Cry Macho redatelja i glumca Clinta Eastwooda objavljena su dva nova videa koji služe kao najava za njegov posljednji film.

U kraćem videu Clint Eastwood Rides Again od 2 minute možete vidjeti isječke iz filma i komentare ekipe, dok u onom od skoro 6 minuta (A Director's Vision) možete poslušati samu legendu i velike filmaše i glumce koji pričaju o filmovima tijekom njegove bogate karijere. Četverostruki dobitnik nagrade Oscar već je ranije rekao kako mu je Cry Macho oproštajni film, a riječ je o ekranizaciji istoimenog romana N. Richarda Nasha iz 1975. godine koji je pomogao Nicku Schenku pri pisanju scenarija.

Clint Eastwood glumi Mikea, nekadašnju rodeo zvijezdu koji prihvati posao da kući sigurno doveze sina bivšeg šefa koji se nalazi u Meksiku s mamom alkoholičarkom. Mike i sam ima problema s depresijom i alkoholom pa će to putovanje otvoriti mnoga pitanja i mnoge traume.

Ovo je 39. film kojem Eastwood potpisuje režiju, a sa Schenkom je već surađivao na ranijim projektima. Uz Eastwooda glume Eduardo Minett, Dwight Yoakam, Natalia Traven, Horacio Garcia Rojas, Fernanda Urrejola, Ana Rey, Alexandra Ruddy i Paul Lincoln Alayo.

Cry Macho od jučer igra u kinima diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, a nalazi se i na streaming platformi HBO Max. U nastavku pogledajte što o novom filmu i dosadašnjim projektima kaže sam Eastwood, ali i neke velike zvijezde kao što su Morgan Freeman, Meryl Streep, Steven Spielberg, George Lucas i Martin Scorcese.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti