HBO Max priprema spin off seriju o Pingivnu iz novog filma "The Batman"

srijeda, 15. rujna 2021.

Postoji šansa da će poznatog negativca i u seriji glumiti Colin Farrell

Foto: Instagram

Jedan od najopakijih Batmanovih protivnika The Penguin iliti Pingvin trebao bi dobiti vlastitu seriju.

HBO Max priprema seriju The Penguin koja će biti spin off nadolazećeg filma The Batman u kojem ćemo gledati Roberta Pattinsona kao Batmana i Colina Farrella kao Pingvina. Farrell je dobio ponudu za istu ulogu u televizijskoj seriji, no još nije poznato je li potpisao ugovor. Glumca smo dosad mogli gledati u televizijskim serijama The North Water i u drugoj sezoni Pravog detektiva.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli THE DC SYNDICATE (@thedcsyndicate)

Radnja serije trebala bi se baviti Pingvinovim putem do moći u kriminalnom podzemlju Gothama. Redatelj filma The Batman Matt Reeves i producent Dylan Clark na seriji će raditi kao izvršni producenti. Lauren LeFranc (Impulse, Agenti SHIELD-a, Chuck) napisat će scenarij za seriju. Pingvin, pravim imenom Oswald Cobblepot, jedan je od najslavnijih negativaca u Gothamu, a dosad su ga u drugim projektima glumili Burgess Meredith, Danny DeVito i Robin Lord Taylor.

Ukoliko se planovi za seriju ostvare, to će biti drugi spin off filma The Batman: podsjetimo, HBO Max u siječnju je najavio dramsku seriju koja će se baviti policijom Gothama čiji će showrunner biti Joe Barton. WarnerMedia ovim serijama nastoji pokrenuti međusobno povezani Batmanov svijet preko svih platformi.

Film The Batman u kinima očekujemo tek u ožujku 2022. godine jer je već više puta odgađan zbog pandemije koronavirusa. Uz Pattinsona i Farrella neki od glumaca su Zoe Kravitz (Catwoman), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (James Gordon) i Andy Serkis (Alfred Pennyworth).

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti