Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavljeno snimanje novog Batmana, pogledajte najnovije fotke
Procurile su fotografije na kojima vidimo Pattinsona (Batman), Kravitz (Catwoman) i Farrella (Pingvin)

Nastavljeno snimanje novog "Batmana", pogledajte najnovije fotke

Foto: Instagram

Ekipa koja radi na novom Batmanu nastavila je snimanje tijekom pandemije koronavirusa, a jučer su procurile nove fotografije sa snimanja.

Na nekoliko njih mogu se, među ostalim, vidjeti glavne zvijezde filma Robert Pattinson (Batman), Zoë Kravitz (Catwoman) i Colin Farrell koji je neprepoznatljiv kao Pingivin. Scene su snimane u Liverpoolu u Engleskoj, a iz njih se može vidjeti kako je bila riječ o nečijem sprovodu. Pored njih još se može uočiti John Turturro koji ima ulogu Carminea Falconea. Robert Pattinson tako je prvi put viđen na snimanju nakon što je produkcija bila pauzirana zbog zaraze koronavirusom, a obožavatelji su jedva dočekali vijesti o nastavku snimanja i prve fotografije, makar i neslužbene.

Režiju ovog Batmana potpisuje Matt Reeves koji je navodno Pattinsonu prigovorio kako se mora još učvrstiti za svoju ulogu Batmana, što je on i učinio tako da je Reeves prije nekoliko dana izjavio da je pozitivno iznenađen njegovom transformacijom. Bruce Wayne, Selena Kyle, Edward Nigma i Oswald Cobblepot s namjerom ne izgledaju onako kako ih pamtimo iz nekadašnjih filmova jer Reeves planira nešto sasvim drugačije za DC obožavatelje što mnogi smatraju rizičnim, ali kad iziđe film tek ćemo moći vidjeti koliko je u tome uspio.

Bogatu glumačku ekipu još čine Paul Dano, Jeffrey Wright, Andy Serkis, Peter Sarsgaard i mnogi drugi.

The Batman u kinima očekujemo 4. ožujka 2022. godine (nedavno pomaknut s 1. listopada 2021.), ukoliko (ponovno) ne dođe do nekih promjena.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala