TV Preporuke dana – Utorak 22.6.

utorak, 22. lipnja 2021.

U 20 sati gledamo utakmicu HRVATSKE na Europskom nogometnom prvenstvu!

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u utorak, 22. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: HRVATSKA - Škotska, HTV 2 u 20:50 sati
Hrvatska i Škotska susreću se u Glasgowu u odlučujućem susretu za plasman u osminu finala!

Amerikanci, HTV 1 u 23:15 sati
Philipov i Elizabethin brak, ionako u krizi, čeka nova kušnja kada zadatak diskreditiranja poljskog prodemokratskog vođe Philipa ponovno spaja s njegovom starom ljubavi.

FILMOVI

Ratna violina, HTV 2 u 13:30 sati
Kad sruše američki bombarder B-24, a pilota Claira Clinea zarobe na sjeveru Njemačke, mora dati sve od sebe da ne klone duhom. Cline i ostali ratni zarobljenici moraju naći zajednički jezik žele li ne samo preživjeti nego i sačuvati zdrav razum u zarobljeništvu.

Kad čuješ zvona, HTV 1 u 21:05 sati
Banija, početak Drugog svjetskog rata. U trima susjednim selima žive ljudi različitih nacionalnosti i vjeroispovijesti koje je rat odmah uspio posvađati. Kako nesuglasice između lokalnih Hrvata, Srba i Muslimana ometaju organiziranje ozbiljnijeg otpora neprijatelju, iz Zagreba stiže partizanski komesar koji bi trebao srediti situaciju. Komesar ubrzo otkriva kako se njegovo viđenje revolucije uvelike razlikuje od situacije na terenu.

Spider-Man 3, Nova TV u 23:45 sati
Kad Peterovo (Tobey Maguire) odijelo odjednom promijeni boju i pojača moći i on se promijeni pokazujući svoju tamnu i osvetoljubivu stranu koju pokušava kontrolirati. Pod utjecajem odijela postaje previše samouvjeren i počne zanemarivati ljude koje najviše voli. Prisiljen da izabere između privlačnih moći novog odijela i samilosnog junaka kakav je nekoć bio, mora pobijediti osobne demone dok dva najstrašnija neprijatelja, Sandman i Venom, udružuju svoje moći i želju za osvetom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti