TV Preporuke dana – Nedjelja 20.6.

nedjelja, 20. lipnja 2021.

Tijekom dana i večeri možete gledati utakmice s Europskog prvenstva, a večer donosi reprize omiljenih filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Italija - Wales, HTV 2 u 17:50 sati

Nogomet, EP: Švicarska - Turska, HTV 2 u 20:50 sati

Legendarne prve dame, HTV 1 u 21:10 sati
Brak Eleanor Roosevelt i Franklina Delana Roosevelta bilo je jedno od najjačih političkih partnerstva u američkoj povijesti. Vidjet ćemo kako je odrastanje u siromaštvu potaknulo želju da se do kraja života bori za siromašne i nemoćne. U trenutku kada je Eleanor došla u Bijelu kuću, već je bila na prvim crtama napora da se olakša patnja koju je stvorila Velika depresija, a bila je vođa pokreta za ljudska prava.

FILMOVI

Pod opsadom, Doma TV u 19:55 sati
Skupina plaćenika predvođenih CIA-inim operativcem Williamom Stranixom uz pomoć brodskog časnika Krilla preuzima kontrolu nad američkim ratnim brodom s nekoliko desetaka nukleranih bojevih glava. Jedini čovjek koji im se može suprotstaviti osobni je kuhar kapetana broda, zapravo bivši specijalac Casey Ryback.

Alfa, Nova TV u 20:15 sati
U prapovijesti, tijekom posljednjeg ledenog doba, mladić se bori za povratak kući nakon što se odvojio od svog plemena tijekom lova na bizone. Pronalazi slično izgubljenog vuka i započinje prijateljstvo koje će promijeniti čovječanstvo.

Hidalgo, RTL u 20:15 sati
Pripadništvo američkoj vojnoj konjici priskrbilo je Franku Hopkinsu ugled najboljeg jahača Zapada te je bio svjedokom užasavajućih prizora masovnog ubijanja Indijanaca. Nije više mogao sudjelovati u nasilju nad narodom čije porijeklo i sam vuče, te je svoje jahačke sposobnosti odlučio unovčiti sudjelujući u putujućem showu Buffalo Billa.

Peti val, Nova TV u 22 sata
Četiri vala smrtonosnih napada ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako strah i nepovjerenje među ljudima rastu, Cassie se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem koji bi možda mogao biti njezina jedina nada... Ako mu može vjerovati.

Elektra, Doma TV u 22 sata
Sa stranica Marvela — autora X-Mena i Spider-Mana — stiže i Elektra. U konačnome obračunu dobra i zla prevagnut će strana kojoj se pridruži ova ratnica. Jennifer Garner igra glavnu ulogu snažne, zagonetne i seksipilne akcijske junakinje.

Umri muški 3, RTL u 23 sata
Uobičajeni ritam njujorškog ljetnog jutra drastično razbija silovita eksplozija bombe. Pripadnici gradske policije su izbezumljeni, ne znaju što se događa, sve dok im se ne javi tajanstveni Simon i zatraži da se suspendirani policajac John McClane pojavi gol u crnačkom Harlemu s natpisom Mrzim crnce.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti