Još jedan važan lik se vraća u reboot serije "Seks i grad"

ponedjeljak, 19. travnja 2021.

John Corbett otkrio je kako će se Aidan Shaw svakako pojaviti u nekoliko epizoda

Foto: depositphotos

Portal Page Six saznao je kako će John Corbett iliti Aidan Shaw biti dio reboot-a nekad popularne serije Seks i grad koju planira HBO Max.

Podsjetimo, Aidan je bio važna osoba u životu Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) i gledali smo ga u trećoj i četvrtoj sezoni originalne serije kao njezinog dečka, da bi se u filmu Seks i grad 2 2010. godine pojavio u pomalo bizarnoj ulozi. HBO nije službeno potvrdio njegovu ulogu, ali sam Corbett je izjavio kako će se pojaviti u seriji, no ni sam još ne zna u koliko epizoda. Dodao je i kako su svi sa seta uvijek bili ljubazni prema njemu tako da će se rado vratiti.

Iako još nikome nije jasno kako će izgledati reboot nazvan And Just Like That…, već se sad zna da će nam nedostajati dva prilično važna lika: zasad se ne navodi ime Chrisa Notha iliti Mr. Biga, a Kim Cattrall je odlučno odbila repriziranje uloge Samanthe Jones jer nije u dobrim odnosima s Parker.

Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis svakako se vraćaju u reboot-u kao Carrie, Miranda i Charlotte, a od originalne ekipe tu je i tvorac serije Michael Patrick King koji će biti izvršni producent. Datum premijere nove-stare serije And Just Like That… još uvijek nije definiran, ali produkcija bi trebala krenuti tijekom ove godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti