David Beckham i Disney+ rade seriju o nogometu "Save Our Squad"

srijeda, 14. travnja 2021.

Nogometna ikona vraća se u istočni London

Foto: depositphotos

Disney+ napokon je potvrdio ono što je već dugo tajna u televizijskim krugovima, a to je da kreću u poslovnu suradnju s nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom.

Suradnja s njim jedan je dio njihovog širenja na području Europe tako da će Disney+ s ovom svjetskom nogometnom ikonom i bivšom zvijezdom Manchester Uniteda raditi dokumentarnu/reality seriju Save Our Squad.

Beckham će se zbog serije vratiti na nogometna igrališta u istočnom Londonu gdje je igrao kao dijete Grassroots Football kako bi bio mentor mladoj ekipi koja se bori za ostanak u ligi. Slavni nogometaš i njegov tim će uzeti te igrače i trenera pod svoje kako bi im priuštili uzbudljivo putovanje života koje će ih promijeniti i pomoći im.

"Jako smo uzbuđeni što Davidu Beckhamu možemo poželjeti dobrodošlicu u Disney+. Ovo je odlična prilika da pokažemo važnost i utjecaj ovakvog nogometa u zajednicama u Velikoj Britaniji. Serija će biti uzbudljiva, dramatična, dirljiva – sve što je David imao u danima dok je igrao!", rekao je producent Sean Doyle.

Beckham je dodao kako je fantastično što će raditi ovu seriju kako bi popularizirali ovu vrstu nogometa kojom se bavio dok je odrastao i koji mu je dao odličan start za karijeru.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti