TV Preporuke dana – Nedjelja 11.4.

nedjelja, 11. travnja 2021.

Pred nama su omiljeni filmski naslovi uz dvije nove zanimljive dokumentarne emisije

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Ljubav je na selu, RTL u 19:40 sati
Omiljena RTL-ova emisija trinaesti će put spajati usamljena srca farmera diljem Lijepe Naše. Deset farmera i jedna farmerica odlučili su prestati čekati da im ljubav dođe sama i potražiti srodnu dušu u 13. sezoni.

Konjima do Crnog mora, HTV 1 u 20:10 sati
Put od Zagreba do Crnog mora iznosi oko 1300 kilometara. Avionom to je dva sata, automobilom dva dana, a konjem... dva mjeseca! Nekad se na konjima trgovalo, putovalo, ratovalo, osvajala su se i rušila carstva, a danas to je pustolovina.

Zanimanje: Kraljica, HTV 1 u 21:05 sati
Tri kraljice: Leticija od Španjolske, Matilda od Belgije i Maksima od Nizozemske. Što rade cijeli dan? Ustavi njihovih zemalja suprugama okrunjenih državnih poglavara ne dodjeljuju nikakvu službenu funkciju. Pa ipak, njihova je uloga važna. Kako se one služe svojim manevarskim prostorom? Tako su nastale snimke izbliza koje pokazuju da one svoju funkciju shvaćaju kao zanimanje i poziv.

FILMOVI

Krvavi dijamant, RTL 2 u 20:15 sati
U razdoblju kaosa i građanskog rata koji je 1990-ih zahvatio Sijera Leone, Danny Archer (Leonardo DiCaprio), bivši plaćenik iz Zimbabvea i Solomon Vandy (Djimon Hounsou), ribar iz naroda Mende udružuju se kako bi ostvarili svoje ciljeve. Obojica su Afrikanci, ali njihovi životi i okolnosti u kojima žive potpuno su različite sve dok im se sudbine ne isprepletu u zajedničkoj potrazi za rijetkim ružičastim dijamantom, kamenom koji može promijeniti njegove živote.

Leon profesionalac, Doma TV u 21:45 sati
Mathilda (Natalie Portman), dvanaestogodišnja Njujorčanka, živi tužan život s obitelji. Njezin otac čuva drogu za korumpirana policajca Normana Stansfielda (Gary Oldman) i jedina je svijetla točka u životu nesretne djevojčice njezin mlađi brat. Jednoga dana Stansfield i njegov tim osvete se njezinu ocu zbog nesuglasica i poubijaju cijelu obitelj. Preživjela je samo Mathilda, pa djevojčica nalazi utočište u stanu susjeda Leona (Jean Reno)…

Napad na policijsku stanicu, RTL u 22:30 sati
Stara policijska postaja 13 u predgrađu trebala bi prestati s radom dolaskom Nove godine i nekoliko njezinih službenika se okuplja na dočeku povezanom s oproštajem. Snježna oluja sprečava policijsko vozilo sa zatvorenicima među kojima je i ubojica policajca, jedan od šefova organiziranog kriminala Bishop da nastavi put prema odredištu izvan Detroita, pa ih ostavlja u toj policijskoj stanici dok se vrijeme ne smiri. Uskoro grupa teško naoružanih ljudi napada stanicu i traži da im se preda Bishop.

Gringo, Nova TV u 22:50 sati
David Oyelowo je u ulozi nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udio u farmaceutskoj tvrtki koja se sprema na izlazak na burzu…sve do dana kada mu se život pretvara u pakao radi incidenta u Meksiku. U tom trenutku uljuđeni američki poduzetnik postaje kriminalac.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti