TV Preporuke dana – Subota 6.3.

subota, 06. ožujka 2021.

Za razliku od slabog filmskog petka ova subota donosi hrpu hit filmova, izdvojili smo nekoliko u udarnom i kasnijem terminu

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Čovjek i divljina, HTV 2 u 22:40 sati
"Lako je shvatiti ljude koji odluče pobjeći od stresa i strke suvremenog života, no uvijek me iznenadi kad kao mjesto novog života u divljini izaberu neko iznimno hladno područje", kaže Ben.

Isto nebo, HTV 2 u 23:30 sati
Lars se posluži lukavstvom te iznenadi Sabine i cijelu njezinu obitelj u njihovom domu. Njezin otac Howard poziva ga da gleda s njima utakmicu legendarnog njemačkog nogometnog kupa.

FILMOVI

Pink Panther 2, Doma TV u 19:55 sati
Inspektor Jacques Clouseau udružuje se s ekipom međunarodnih detektiva koji su jednako nesposobni kao i on. Njihov zadatak: zaustaviti lopova koji širom svijeta krade neprocjenjive povijesne predmete.

Ljubavni jackpot, RTL u 20 sati
Nakon što je uhvatila muža kako ju vara, Sandy se iz predgrađa seli u središte grada, iznajmljuje stan i dobiva posao iz snova na televiziji. Uskoro upozna mladog Arama koji pristane čuvati njezinu djecu, dok Sandy odlazi na dogovoreni spoj. Problem nastane u trenutku kad Aram i Sandy završe jedne noći u krevetu.

Okus trešnje, HTV 3 u 20:10 sati
Gospodin Badii sredovječan je čovjek koji se želi ubiti. Vozeći svoj Range Rover suhom periferijom Teherana, traži nekoga tko će mu pomoći u posljednjim satima, nekoga tko će pristati pokopati njegovo tijelo ako uspije u svojoj misiji – planiranom predoziranju tabletama za spavanje – ili ga spasiti ako ne uspije.

Sedam godina u Tibetu, Doma TV u 21:30 sati
Koristeći kao svoje polazište autobiografske zapise pravog Heinricha Harrera, osvajač Oscara Jean-Jacques Annaud snimio je izrazito kontemplativan i fascinantan film, u kojemu je elemente avanturističkog filma, biografske drame i spiritualnog misterija spojio u originalno filmsko djelo.

Ukradeni identitet, Nova TV u 22:10 sati
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam. Pomaže mu nenadana saveznica, a on sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita svoj zdravi razum, identitet i koliko je zapravo daleko spreman ići kako bi otkrio istinu.

Nestala, HTV 1 u 22:30 sati
U napetoj priči o supruzi koja se ne pojavi na proslavi 5. godišnjice braka u glavnim ćemo ulogama gledati Bena Afflecka i Rosamund Pike. Oni glume savršen bračni par, Nicka i Amy, koji mirno živi u provinciji nakon preseljenja iz New Yorka. Omiljeni članovi malene zajednice postat će nacionalna vijest broj 1 kada potraga za nestalom Amy pokaže da je Nick glavni osumnjičenik, a njezin dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog besprijekornog braka...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti