Indira Varma se pridružila seriji "Obi-Wan Kenobi" koju radi Disney+

srijeda, 03. ožujka 2021.

U novoj seriji smještenoj u "Star Wars" svijet već su pristali glumiti Ewan McGregor i Hayden Christensen

Foto: YouTube

Jedna od zvijezda HBO serije Igra prijestolja svakako je bila i Indira Varma čija će nova uloga biti u Disney+ seriji Obi-Wan Kenobi, prenose američki mediji.

Zasad nije poznato u kojoj će se ulozi naći, samo se zna da se time priključila Ewanu McGregoru koji reprizira svoju ulogu naslovnog Jedi Mastera i Haydenu Christensenu kojeg ćemo opet gledati kao Anakina Skywalkera/Dartha Vadera. Ostali glumci još nisu poznati, a radnja će biti smještena 10 godina nakon dramatičnih događaja iz Osvete Sitha.

Obi-Wan Kenobi samo je jedna od serija u Star Wars svijetu koje nas očekuju na streamingu Disney+ u bliskoj budućnosti, a sve zahvaljujući uspjehu Mandaloriana čija se treća sezona očekuje 2022. godine. Podsjetimo, Jon Favreau radi tri spin off serije Ahsoka, Rangers of the New Republic i The Book of Boba Fett, čeka nas prequel serija filma Rogue One s Diegom Lunom naziva Andor, te serija Acolyte koju će režirati Leslye Headland. Animirana serija The Bad Batch stiže već ovog svibnja.

Indira Varma u Igri prijestolja glumila je Ellariju Sand, a njezinog muža Oberyna Martella odigrao je Pedro Pascal koji u Mandalorianu ima glavnu ulogu. Ovih dana na neke streaming servise stiže kriminalistička drama Crisis u kojoj Varma ima manju ulogu.

Nije još poznato kada bi serija Obi-Wan Kenobi trebala biti doći na Disney+.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti