Obitelj je opet na okupu: novi trailer za novo poglavlje u franšizi "Brzi i žestoki"

ponedjeljak, 08. veljače 2021.

Na Super Bowlu predstavljena je i nova najava za nastavak "F9" koji u kina stiže krajem svibnja

Foto: YouTube

Godinu dana nakon prvog trailera na Super Bowlu studio Universal objavio je još jedan spot za F9, novo poglavlje u franšizi Brzi i žestoki.

U novoj najavi vidimo Dominica Toretta (Vin Diesel) kako uživa u mirnom životu s Letty (Michelle Rodriguez) i razmišlja o obitelji prije nego se njegov život opet okrene naglavačke zbog čega bude prisiljen na još jednu potencijalno smrtonosnu vratolomiju. Ipak, ovaj put su stvari drugačije i najopasnije dosad jer opasnost za Doma i obitelj dolazi od njegovog pravog, izgubljenog brata Jakoba, kojeg glumi John Cena u svojoj prvoj velikoj ulozi negativca.

F9 iliti Fast and Furious 9 deveto je poglavlje u franšizi koja je dosad zaradila preko 5 milijardi dolara diljem svijeta. Glumačku ekipu novog nastavka čine već poznata lica uz Diesela i Rodriguez: Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren i Charlize Theron. Režiju potpisuje Justin Lin koji bi trebao režirati i posljednji film u franšizi Fast & Furious 10, a dosad je režirao Tokio Drift, Brzi i žestoki 4, Brzi i žestoki 5 te Brzi i žestoki 6. Scenarij je napisao Daniel Casey, a riječ je od prvom filmu od Prebrzih i prežestokih iz 2003. za koji scenarij nije napisao Chris Morgan.

Film Brzi i žestoki 9 trebali smo gledati još u travnju 2019. otkad je bilo nekoliko odgoda: jedna odgoda bila je zbog datuma izlaska spin offa Hobbs i Shaw (srpanj 2019.), jedna zbog potencijalnog istovremenog izlaska s novim Bondom Za smrt nema vremena (koji je također nekoliko puta odgađan), a neke odgode došle su zbog pandemije koronavirusa.

Brzi i žestoki 9 prema trenutnom planu stižu krajem svibnja, konkretno za hrvatsko tržište je navedeno kako će se premijerno početi prikazivati 27. svibnja!

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti