Keira Knightley objasnila zašto više ne želi snimati scene golotinje

utorak, 26. siječnja 2021.

Otkako je postala majka, glumica se ne osjeća ugodno u takvim scenama pred muškim redateljima

Foto: PR Photos

Keira Knightley otkrila je zašto ne želi snimati scene golotinje pred muškim redateljima, iako je svjesna da su takve scene nekad potrebne za umjetnički dojam.

"Nemam apsolutnu zabranu takvih scena, samo kad su u pitanju muškarci. Djelomično zbog taštine, djelomično zbog muških pogleda", rekla je. Knightley je objasnila kako zna da su ponekad scene seksa potrebne u filmu, ali ih ona više ne želi raditi jer je rodila dvoje djece i jednostavno ne želi stajati gola pred skupinom muškaraca.

Osim navedenog, objasnila je i ako pristaje na film koji govori o ženskom životnom iskustvu inzistirat će da ga radi isključivo s redateljicom. "Ako bih radila na priči o putovanju koje donosi majčinstvo i prihvaćanju čudesnog ženskog tijela, o tome kako iznenada drugačije gledate na to svoje tijelo, kako se mijenja na vama dosad nevjerojatne načine, svakako bih to radila sa ženom koja bi to razumjela. Osjećala bih se nelagodno da se takva priča donosi iz muške perspektive", dodala je Knightley.

Glumica je postala majka 2015. godine i tada je dodala klauzulu "bez golotinje" u svoje filmske ugovore.

Keira Knightley nedavno se pojavila u povijesnoj drami Misbehaviour (kod nas prevedena Skandalozno ponašanje) koja govori o pokretu za ženska prava u 1970-ima, a trenutno radi na komediji Silent Night Camille Griffin o članovima proširene obitelji koji se nađu na božićnoj večeri.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti