Stigao je kraj za seriju "Black Lightning"

ponedjeljak, 25. siječnja 2021.

Objavljen je kratki teaser trailer za četvrtu, ujedno i finalnu sezonu superjunačke serije

Je li Jefferson Pierce gotov s Black Lightningom? Čini se da je tako, ako je suditi po prvoj najavi nadolazeće sezone. Četvrta, ujedno i finalna sezona, dobila je kratki teaser trailer koji najavljuje kraj.

"Ne mogu više biti čovjek koji sam bio.", govori Jefferson (Cress Williams) u teaseru i otkriva: "Black Lightning je pokušavao spasiti svijet. Ja samo pokušavam spasiti svoju obitelj."

U finalnoj epizodi treće sezone superjunačke drame, obitelj Pierce uspješno je zaustavila invaziju na Freeland koju je predvodio Gravedigger (Wayne Brady). No to nije prošlo bez žrtava: Jeffersonov najbolji prijatelj Bill Henderson (Damon Gupton) nije preživio borbu.

U sinopsisu posljednje sezone otkriveno je kako je na Jeffersonovo mračno raspoloženje koje vidimo u traileru svakako najviše utjecala upravo Hendersonova smrt jer još uvijek oplakuje smrt svog najboljeg prijatelja. Sinopsis nam također otkriva kako Gambi (James Remar) pred sobom ima novu, zanimljivu priliku, a da se Lynn (Christine Adams) i Jefferson i dalje ne mogu usuglasiti.

Kako će se stvari odvijati u finalnim epizodama otkrit ćemo 8. veljače kada četvrta sezona krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti