Evo prvog trailera za "Godzilla vs. Kong": jeste li spremni za bitku titana?

ponedjeljak, 25. siječnja 2021.

Krajem ožujka u kina i na streaming stiže novo poglavlje u Monsterverseu

Foto: YouTube

Dva legendarna titana susrela su se u prvom službenom traileru za novi film Godzilla vs. Kong!

Trailer stiže sa službenog Warner Bros. YouTube kanala i u njemu možemo vidjeti pravi sukob između Godzille i King Konga i to u oceanu čime će ovi titani po prvi put odmjeriti snage u serijalu.

Legendary je ovaj projekt najavio još 2015. godine kao crossover franšiza Godzilla i King Kong, što znači da slijedi događaje iz Godzille iz 2014., Otoka lubanja iz 2017. te Kralja zvijeri iz 2019. godine. Režiju potpisuje Adam Wingard, poznat po hororima kao što su Death Note i Blair Witch, a u glavnim ulogama su Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Kyle Chandler i Brian Tyree Henry.

Datum premijere nedavno je pomaknut s 21. svibnja na 26. ožujka zbog pandemije koronavirusa i još je jedan Bros.-ov film koji će se istovremeno naći u određenim kinima i na streaming platformi HBO Max, kao što je to bio slučaj s Wonder Woman 1984. Budžet za Godzilla vs. Kong bio je 160 milijuna dolara baš kao što je bio i za Godzillu koja je 2014. zaradila oko 566 milijuna dolara u kinima diljem svijeta, a tek treba vidjeti koliko će moći zaraditi u ovo vrijeme i ovakvoj kombinaciji.

Prema sažetku filma Kong bi trebao biti pozitivac u filmu, dok je Godzilla iz nekog razloga negativac (što možemo čuti i u traileru), a zašto je to tako trebali bismo saznati kad film stigne u kina / na streaming. Godzilla vs. Kong u hrvatskim se kinima također očekuje u ožujku.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti