Seth MacFarlane i blizanci Lucas rade modernu "Osvetu šmokljana"

petak, 18. prosinca 2020.

Film će biti drugačiji od originala koji je među ostalim prozivan zbog kontroverzne scene silovanja

Foto: YouTube

Seth MacFarlane pokušat će oživjeti staro neprijateljstvo između školskih frajera i šmokljana!

Filmaš i poznati komičar radi na rebootu (koji to nije) nekad popularne komedije iz 1980-ih za 20th Century Studios. U glavnim ulogama trebali bi se naći blizanci Keith i Kenny Lucas koji su najpoznatiji po svojim ulogama u 22 Jump Street, a oni će ujedno i napisati scenarij s Alexom Rubensom (Key and Peele, Rick and Morty).

Nova verzija hoće i neće biti remake Osvete šmokljana iz 1984. godine, ponajviše jer film nije najbolje ostario i posljednjih godina je pod sve većim kritikama zbog prikaza silovanja. Moderna verzija govorit će o današnjoj kulturi štrebera i što je to uopće geek u 21. stoljeću.

Redatelj Jeff Kanew donio nam je prvu Osvetu šmokljana koja je zbog svoje popularnosti dobila još tri filma: Osveta šmokljana 2 mogla se pogledati u kinima, dok su treći i četvrti film napravljeni direktno za televiziju. 20th Century Fox još je 2006. godine htio napraviti remake filma i to s Adamom Brodyjem, Danom Byrdom i Kristin Cavallari, no tada je projekt bio otkazan nakon samo dva tjedna u produkciji.

Braća Lucas trenutno rade komediju za Universal s Philom Lordom i Christopherom Millerom, s kojima su radili 22 Jump Street, a radili su na scenariju i produkciji biografske drame Judas and the Black Messiah koja nas očekuje tijekom sljedeće godine te koja govori o ubojstvu predsjednika stranke Crna pantera Freda Hamptona, s Danielom Kaluuyem i Lakeithom Stanfieldom u glavnim ulogama.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti