Otkriven prvi pogled na seriju "Andor"

petak, 11. prosinca 2020.

Diego Luna u naslovnoj je ulozi spin-off serije, koja nas vodi u vrijeme prije filma "Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda"

Tijekom Disneyjevog jučerašnjeg predstavljanja novih projekata, Lucasfilm je razotkrio svoje nadolazeće Disney+ projekte i kako se čini planiraju iskoristiti svijet Ratova zvijezda do maksimuma. Trenutno u planu imaju čak deset novih Star Wars serija!

Vrlo brzo otkriveni su i detalji oko tih nadolazećih projekata tako da smo doznali i da se Hayden Christensen vraća u franšizu te da stiže spin-off serija Mandaloriana, koja će biti usmjerena na Ashoku Tano, koju glumi Rosario Dawson.

Jedna od stvari koja je otkrivena, a kojoj se fanovi posebno vesele jest i prequel serija filma Rogue One, koja će nositi naziv Andor. Serija ima fantastičnu glumačku ekipu i službeno je krenula sa snimanjem, tako da već imamo i prve kadrove.

Diego Luna vraća se u ulogu svog Rogue One lika Cassiana Andora, Pobunjeničkog špijuna koji pomaže organizirati misiju krađe planova za Zvijezdu smrti. Znamo kakva je njegova sudbina u filmu, ali je serija smještena u vrijeme prije filma te glumac u objavljenom video govori kako "ima mnoštvo mogućnosti za istraživanje, gradimo revoluciju".

Uz Lunu u seriji će glumiti Fiona Shaw, Adria Arjona, Denise Gough, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård i Kyle Soller, a na Disney+ bi trebala stići 2022. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti