Najpoželjniji španjolski glumac u brutalnom trileru "Pogrešan korak"

nedjelja, 29. studenog 2020.

U Cineplexxu i odabranim kinima od 3. prosinca gledajete brutalan triler koji "spaljuje" živce

Uskoro - 3. prosinca, u Cineplexx i odabrana kina nam stiže brutalan triler sa španjolskim potpisom, film o sasvim običnom i mirnom čovjeku koji će u jednoj večeri spoznati tamu i krv Barcelone...

Posljednjih nekoliko mjeseci Dani se potpuno posvetio brizi za teško bolesnog oca koji će na kraju preminuti. Umornog i slomljenog, sestra ga uvjerava da je sad napokon došao trenutak da ostvari najveću životnu želju - da ode na putovanje oko svijeta i jednostavno odmori od svega.

Dani je inače jedan od onih ljudi koji nikad ne izgube živce, uvijek su pristojni, samozatajni i tihi i, kako se ono kaže - uvijek lijepo pozdrave.

Još u tuzi zbog očeve smrti, Dani će jedne večeri sjesti u lokalni bar kako bi promislio i donio konačnu odluku o putovanju svijetom. Tamo će, sasvim slučajno, upoznati Milu, djevojku koja će mu u narednim satima potpuno promijeniti život.

Mila je, naime, sve ono što Dani nije - ona je nepredvidljiva, strastvena i impulzivna. Ono što je trebala biti zabavna avantura, s njom će se pretvoriti u divlje putovanje ulicama Barcelone - putovanje puno straha, nasilja i krvi. Putovanje s kojeg će se biti teško vratiti, jer… Kako se vratiti nakon ubojstva?

Ukratko je to ispričana radnja novog španjolskog trilera kojega dio kritike uspoređuje s After Hours velikog Martina Scorseseja, a je li Pogrešan korak (u originalu No mataras) dostojan te usporedbe moći ćete provjeriti i sami kad film stigne u Cineplexx i odabrana kina 3. prosinca.

Glavnu ulogu (Danija) u filmu tumači Mario Casas, ponajveća glumačka zvijezda španjolske koju samo na Instagramu prati više od šest i pol milijuna ljudi. Nakon što je karijeru započeo u sapunicama, na veliko ga je platno u filmu El camino de los ingleses izveo Antonio Banderas, tada u ulozi redatelja.

Godinama kasnije, Casas će i glumiti rame uz rame s Banderasom u potresnoj drami The 33, a danas je jedan od najtraženijih glumaca u Španjolskoj.

Fatalnu Milu pak tumači samozatajna Milena Smit, glumica koja je ime dosad gradila kroz manje, art projekte, ali i glumica kojoj je ovo prvi veliki filmski projekt i kojoj predviđaju veliku budućnost.

Sve predispozicije za sjajan triler su, složit ćete se, ovdje. Dakle, Pogrešan korak, 3. prosinca. Zapišite u kalendare.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti