TV Preporuke dana – Nedjelja 22.11.

nedjelja, 22. studenog 2020.

Za ovu nedjelju izdvajamo novu epizodu "Tvoje lice zvuči poznato", a od filmova nema baš atraktivnih naslova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Večerašnju emisiju zabavnog showa otvorit će bombastični nastup Lane Klingor Mihić s gostom iznenađenja u kojem će dvojac utjeloviti dvije mega-popularne američke glazbene dive te izvesti njihov zajednički hit iz 1970-ih!

Poldark, HTV 2 u 21:55 sati
U četvrtoj i konačnoj sezoni ove izvrsne povijesne obiteljske sage koju ne smijete propustiti pratimo sudbine likova koji su osvojili svijet. Novo stoljeće sa sobom nosi obećanje nove budućnosti, ali prošlost još baca dugu sjenu na Cornwall.

FILMOVI

Titanic, RTL u 20 sati
Krajem travnja 1912., "Titanic" je okončao svoj kratki život, poput najsjajnije zvijezde, ostavivši trag koji tinja i danas, gotovo čitavo stoljeće kasnije. Priča o gigantskom brodu priča je i o sudbinama stotina nesretnih putnika, a posebno o sudbini mladog Jacka Dawsona i lijepe Rose Dewitt. Izvikujući sada već slavnu rečenicu "Ja sam kralj svijeta!" Leonardo DiCaprio postao je na prvi mah prepoznatljiv i nedjeljiv dio nezaboravnog filma, ali i simbol snage ljubavi.

Vojnikova priča, HTV 2 u 20:05 sati
Inspiriran romanom Billy Budd Hermana Melvilla, dramski je pisac Charles Fuller napisao Pulitzerovom nagradom nagrađenu dramu A Soldier's Play prema kojoj je liberalni i društveno osviješteni redatelj Norman Jewison 1984. godine snimio film. U glumačkoj ekipi Vojnikove priče, u sporednim ulogama, pojavljuju se neki afroamerički glumci koji će se kasnije proslaviti, poput Denzela Washingtona, Davida Alana Griera i Roberta Townsenda. Film je nominiran za tri Oscara

300, RTL 2 u 20:15 sati
Dinamičnom radnjom i vizualnim efektima vrijednim poštovanja, redatelj Zack Snyder stvara viziju jedne od najlegendarnijih bitaka u povijesti od koje će gledateljima zastati dah. Ova napeta priča o hrabrosti i žrtvovanju nastala je prema epskom stripu tvorca Sin Cityja, Franka Millera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti