Znači li ovo kraj za "Zakon braće": Wentworth Miller odustao od uloge

četvrtak, 12. studenog 2020.

Podržao ga je kolega Dominic Purcell, a šanse za nastavak serije koje su bile male sad su još manje

Foto: YouTube

Serija Zakon braće oduševljavala nas je četiri sezone i završila je 2009. godine. Sve nas je iznenadila posebna, peta sezona 2017. godine kao limitirano izdanje od 9 epizoda i obožavatelji su se nadali da Fox neće odustati od serije. Taman kad su prije koji mjesec odlučili ponovno oživjeti seriju stiže hladan tuš: Wentworth Miller više ne želi imati veze s njom.

Miller je bio glavna zvijezda serije kao Michael Scofield, genijalac koji je i sebe i brata nekoliko puta izvukao iz zatvora i ostalih problema, a Zakon braće donio mu je svjetsku slavu. Glumac je u nedjelju na svom Instagramu podijelio dirljivi post u kojem objašnjava kako više nikad ne želi glumiti hetero uloge jer je i sam homoseksualac te na taj način želi dati podršku drugima. Objava ima limitirane komentare, a na samom njezinom kraju je dodao kako je zauvijek otišao iz Zakona braće te da razumije kako će ljudi biti razočarani ovom odlukom, ali on je neće promijeniti.

Njegovi kolege iz serije Dominic Purcell i Sarah Wayne Callies javno su ga podržali u ovoj odluci. Purcell je u seriji glumio njegovog brata Lincolna Burrowsa, i uz tvorca serije Paula Scheuringa najčešće je govorio o potencijalnoj šestoj sezoni.

U nekoliko navrata govorilo se o mogućim dodatnim epizodama, ali sad će ili morati raditi na Zakonu braće bez legendarnog Michaela ili će morati razmisliti o reboot-u serije. S obzirom na to da peta sezona nije naišla na neke kritike, a ukupna gledanost joj je bila više nego duplo manja nego u najgledanijim sezonama, velika je mogućnost da je Zakon braće zaista došao do svog kraja.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti